Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?

Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?

Klasik Bale  
25%
  [ 66 ]  25%

modern dans  
74%
  [ 196 ]  74%

Toplam Oylar : 262
esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sonuna kadar klasik bale çünkü vücudum sadece ona el verişli bende zaten ilgileniyorum baleyle....hem cemre haklı klasik baleyi yapan her dansı yapabilir... Wink

YoshyHastasi01
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Yeni Üye Yeni Üye
bencede modern dans daha iyi Cool Smile

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 13:42 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Takımdan Takımdan
Klasik baleyi çok severim izlemek zevklidir ama bu kadar disiplin gerektirdiğini düşünmemiştim hiç. Confused

Tifanny
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 14:04 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Üye Üye
modern dans

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Takımdan Takımdan
Bence modern hem kızlara çok yakışır.

hakime
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Yeni Üye Yeni Üye
klasik bile desem o hocayı gördükden sonra vazgeçerdim yasemin e ve cemre ye yazık oldu

nursel
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Yeni Üye Yeni Üye
bence modern dans daha uygun bu yaştan sonra baleye gitmek çok zor bacaklarımız açılmaz ama eren düşünceli olduğum için modern dans diyorum

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 17:25 - Mesaj konusu: süslü maske
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
modern dansta cemre vede yasemine çok yazık olduuu.

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Görevli Görevli
Evet ya.. Exclamation Confused

Stacey
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Üye Üye
bencede modern dans ama yasemin ve cemre klasik baleyi yapan her dansı rahatlıkla yapar dedi ya ondan biraz kafam karıştı...

gulcinkolik93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Üye Üye
tabikide modern dans bale çekilir mi be Question

yoshykolikkkkk
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Üye Üye
Kesinlikle modern dans. Laughing

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kesinlikle ve kesinlikle modern dans. Laughing Wink Very Happy Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Takımdan Takımdan
Acıdım Yasemin ve Cemre'ye.İşleri zor.

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 7, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende acıdım Yasemin'e

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
3. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi