| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
| Klasik Bale |
| [ 66 ] 25% |
| |
| modern dans |
| [ 196 ] 74% |
| |
Toplam Oylar : 262 |
|
| esmerperi |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
sonuna kadar klasik bale çünkü vücudum sadece ona el verişli bende zaten ilgileniyorum baleyle....hem cemre haklı klasik baleyi yapan her dansı yapabilir...  |
|
|
|
|
| YoshyHastasi01 |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Yeni Üye

|
bencede modern dans daha iyi  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 13:42 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Takımdan

|
Klasik baleyi çok severim izlemek zevklidir ama bu kadar disiplin gerektirdiğini düşünmemiştim hiç.  |
|
|
|
|
| Tifanny |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 14:04 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Takımdan

|
| Bence modern hem kızlara çok yakışır. |
|
|
|
|
| hakime |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Yeni Üye

|
| klasik bile desem o hocayı gördükden sonra vazgeçerdim yasemin e ve cemre ye yazık oldu |
|
|
|
|
| nursel |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Yeni Üye

|
| bence modern dans daha uygun bu yaştan sonra baleye gitmek çok zor bacaklarımız açılmaz ama eren düşünceli olduğum için modern dans diyorum |
|
|
|
|
| hepsikolikleri |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 17:25 - Mesaj konusu: süslü maske |
|
|
Kıdemli Üye

|
| modern dansta cemre vede yasemine çok yazık olduuu. |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Görevli

|
Evet ya..  |
|
|
|
|
| Stacey |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Üye

|
| bencede modern dans ama yasemin ve cemre klasik baleyi yapan her dansı rahatlıkla yapar dedi ya ondan biraz kafam karıştı... |
|
|
|
|
| gulcinkolik93 |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Üye

|
tabikide modern dans bale çekilir mi be  |
|
|
|
|
| yoshykolikkkkk |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Üye

|
Kesinlikle modern dans.  |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Kesinlikle ve kesinlikle modern dans.  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Takımdan

|
| Acıdım Yasemin ve Cemre'ye.İşleri zor. |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Çarşamba, Kasım 7, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
|
|