Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?

Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?

Klasik Bale  
25%
  [ 66 ]  25%

modern dans  
74%
  [ 196 ]  74%

Toplam Oylar : 262
yoshycemrebuket
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 15:22 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Misafir
modern dans

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 16:29 - Mesaj konusu: dizi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Modern dans

cmreqoliq
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben ikiside diyorum ama modern dansa daha düşkünüm Rolling Eyes

meryemcemrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 22:12 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Yeni Üye Yeni Üye
bence klasik bale ama modern dansta olabilir

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 12:29 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Takımdan Takımdan
İnşallah bu sene modern dansa gideceğim ya!! Laughing

grubumhepsim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 15:06 - Mesaj konusu: klasik bale
Yeni Üye Yeni Üye
(KLASİK BALE)Çünkü ben Cemre ablayı beğeniyorum.Onun için.Vede ben bale yapmayı çok seviyorum.Balenin yaşı olmaz bence...

Very Happy Smile Laughing

limonseker17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Üye Üye
Bence Modern Dans.

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 23:28 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
tabikide modern dans. ben bale kursumdan öğretmenim öğretti ee tabi 10 5 seneden beri gittim için bana modern dans. oynarsam 1. olursun dedi

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 13:32 - Mesaj konusu: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Modern dans

pette
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 20:02 - Mesaj konusu: sizce kalsik bale mi modern dans mı
Üye Üye
bence modern dans Laughing

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
öğretmen açısından Laughing tabiki de MODERN DANS Exclamation Exclamation

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Üye Üye
tabikide modern dans

HAYELPERISI
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 16:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Yeni Üye Yeni Üye
modern dans kesinlikle

chokopyenses
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Yeni Üye Yeni Üye
modern dans buda soru mu Cool

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 11:45 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Misafir
modern dans

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
12. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi