Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?

Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?

Klasik Bale  
25%
  [ 66 ]  25%

modern dans  
74%
  [ 196 ]  74%

Toplam Oylar : 262
darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 3, 2007 11:28 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Görevli Görevli
Modern dansı seçerdim.. Very Happy Wink

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 3, 2007 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Takımdan Takımdan
modern dans Wink

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 3, 2007 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
modern

eYSM
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 3, 2007 18:47 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Yeni Üye Yeni Üye
bencede moderen dans Very Happy

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 3, 2007 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence modern dans

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 4, 2007 14:49 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
modern dans Very Happy

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 4, 2007 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Modern dans tabi..

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 4, 2007 21:31 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Takımdan Takımdan
Modern Dans...

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 4, 2007 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Takımdan Takımdan
Klasiği seçer o Rus hocayı kaza süsü verip camdan atar sonrada moderne geçerdim.

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 4, 2007 22:48 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Takımdan Takımdan
süpersin Mehmet Wink Cemre dedi ya hani, baleyi seçmezseniz sizi döverim diye, ben de tam tersini düşündüm, baleyi seçerseniz döverim sizi diycek diye düşündüm Confused

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 4, 2007 23:04 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Takımdan Takımdan
Yaa valla Klasik Müzziği ve Baleyi severdim...Bu kadını görünce korktum valla.. Laughing

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 11:25 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İşte normal bale hocalarının gerçek yüzünü göstermişler...

nimet1989
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 16:28 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Üye Üye
kesinlikle modern dansı seçerdim Razz Razz

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
o hocadan sonra kesinlikle modern dans Laughing Laughing

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 18:42 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
Takımdan Takımdan
Ben bu hocayı gördükten sonra baleye karşı soğudum. Laughing Laughing Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
2. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi