| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
| ugurk |
Tarih: Pazartesi, Haziran 4, 2007 09:25 - Mesaj konusu: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
| bence öyle olsun ona çok şirinlik katıyor bu hali |
|
|
|
|
| badmann |
Tarih: Pazartesi, Haziran 4, 2007 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
Sakarlık dışında, evet olabilir
---
Admin Notu :
Lütfen mesajlarınızı küçük harfle yazınız
Duyuru ve Kuralları Okuyunuz. |
|
|
|
|
| seLinnquLcinn |
Tarih: Pazartesi, Haziran 4, 2007 15:34 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
şıpsevdi ya da sakar mıdır bilemiyorum ama gerçek hayatta da çok şeker ve sempatik biri olduğu kesin  |
|
|
|
|
| wendyy |
Tarih: Pazartesi, Haziran 4, 2007 22:06 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| elma |
Tarih: Salı, Haziran 5, 2007 10:59 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Takımdan

|
normalde şıpsevdi olabilir de olmayabilir de ama gerçek hayatta dizideki gibi çok tatlı  |
|
|
|
|
| abuzer |
Tarih: Salı, Haziran 5, 2007 11:53 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| CAMILE |
Tarih: Salı, Haziran 5, 2007 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
Ben aynı olduğunu düşünmüyorum...
örneğin;sakar değildir,şıpsevdi olduğunu da sanmam..  |
|
|
|
|
| hiperyk |
Tarih: Salı, Haziran 5, 2007 16:09 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
| hem evet hem hayır.tatlılığı hemde güzelliği öyle ama mert gibi inşallah sevdiği kimse yoktur:))çünkü ben seviyorum onu...yk |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Salı, Haziran 5, 2007 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Takımdan

|
Bencede hem evet hem hayır.Çünkü kendileri demişti gerçek hayattaki hallerimizin abartılmış şekilleri diye.  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Salı, Haziran 5, 2007 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Görevli

|
bencede gerçek hayatta da çok tatlı dizideki gibi..sakarlık da var sanırım biraz  |
|
|
|
|
| EYPODILYA |
Tarih: Perşembe, Haziran 7, 2007 11:17 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
| bencede hepsi 1 dizisindeki gibi olsun. |
|
|
|
|
| denizdeboran |
Tarih: Perşembe, Haziran 7, 2007 12:32 - Mesaj konusu: olmasını isterim |
|
|
Yeni Üye

|
| ama tahminim tam olmasada öyledir ve ona yakışıyor dizideki hali... |
|
|
|
|
| seen |
Tarih: Salı, Haziran 12, 2007 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Çarşamba, Haziran 13, 2007 12:31 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Görevli

|
seen demiş ki: saflık deışında evet
evet ya dizide çok saf birisini oynuyor gerçekte böyle değil. |
|
|
|
|
| musti90 |
Tarih: Pazar, Haziran 17, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
| Bence de sakarlık ve saflık dışında çok iyi birisi. Zaten dizideki rolünden günlük yaşantısı belli oluyor.. |
|
|
|
|
|
|