| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
| burjhu |
Tarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
gülçin normaldede utangaç,unutkan ve sakarmış...öyle duydum  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Perşembe, Ekim 4, 2007 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| iremTUNCAL |
Tarih: Cumartesi, Ekim 6, 2007 09:38 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bnece dizideki gibi sakar ve şapşaldır  |
|
|
|
|
| starezgi |
Tarih: Pazar, Kasım 4, 2007 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
| bence değil çünkü dizide abartmışlar özelliklerini yani bunu kendileri söylediler ben atmıyorum. Bir de gülçin dizideki gibi olsa çok sakar olurdu yani bu bence çok da normal değil. Mesela bazı şeyleri geç anlıyor ama arkadaşlığına birşey demiyorum. Onun gruptaki diğer üylere dizideki gibi davrandığını düşünüyorum belki daha sıkıdır. |
|
|
|
|
| Bibi10 |
Tarih: Pazar, Kasım 4, 2007 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
| evet çok şeker ve çok utangaç... Ama gerçek hayatta bu kadar abartı değilmiş... |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Pazar, Kasım 4, 2007 20:57 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| dizideki kadar olmasa da doğru olabilir .. |
|
|
|
|
| bahcevan |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
| çoçuklar sizlere katılıyorum her konuda haklısınız |
|
|
|
|
| gulcincikiz |
Tarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 18:38 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Bence tıpatıp aynısı değildir.Dizi için gülçinin gerçek karekteri biraz süslenmiş olabilir.Ama gülçinin ciddi yaşamımızda sakarlığı ve ŞIPSEVDİ olması hiç iyi olmaz.Sakarlık diyorum ama ben daha sakarımdır.Neyse şıpsevdi deken Teo'yu görünce anında MERT'İ sildi bence bu şıpsevdiliği aşar.... |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 18:44 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Görevli

|
| Bence de yav biraz çok şıpsevdi Gülçin... Ama dizide, gerçekte öyle değildir... |
|
|
|
|
| nihan00 |
Tarih: Pazar, Kasım 18, 2007 08:55 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| pelingulcin94 |
Tarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 19:49 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
| aşkım bence hepsi1 de abartıyorlar çünkü eren gerçekte çok güzel yemek yapıyormuş cemre o kadar titiz değilmiş .... |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Perşembe, Kasım 22, 2007 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Takımdan

|
zaten karakteristik olarak aynı, onlarda söylemişlerdi abartma yapıldı diye  |
|
|
|
|
| yesilbahar |
Tarih: Perşembe, Kasım 22, 2007 22:02 - Mesaj konusu: öyledir |
|
|
Üye

|
| öyledir ama filimde çok abartılarak anlatılıyor |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 08:52 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Takımdan

|
evet nac'cım katlıyorum...
benim tanıdığım ve duyduğum kadarıylagülçin şıpsevdilik dışında hemen hemen aynı biri... |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Pazartesi, Kasım 26, 2007 22:15 - Mesaj konusu: öyleymiş |
|
|
Kıdemli Üye

|
| duyduğuma göre filmdeki gibiymiş ama filmde çok abartılıyomuş |
|