Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?

hepsimanyagi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 17:49 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Üye Üye
zaten dizideki bir çok özellikleri gerçek hayattan alınma o yüzden bence evet

erenkolik92
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Üye Üye
07okan07 demiş ki:
fazla değildir ama benzeyen yönleride fazladır

bencede Very Happy

powermaxi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 11, 2007 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Yeni Üye Yeni Üye
gerçek hayattakinden hiçbir farkı yoktur

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 09:54 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Takımdan Takımdan
bence gerçek hayattakinden biraz farklıdır

HEpSiCaDiSii
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Yeni Üye Yeni Üye
bence de öyledir...insanların iç güzelliği dışına vurur derler ya...hepsi grubunda bunu rahatlıkla görebiliyorum benn...hepsi de çok tatlı...gülçin de!

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
fazla değildir sonuçta bir dizi benzeyen yönlerde yoktur demem.

hilalgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 20:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Evet, bence ayni öyledir, normal hayatta sakar, dizide'de sakar

NGSG
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 25, 2007 16:00 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben her halükarda onu seviyorum Smile

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 25, 2007 16:54 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sana katılıyorum hepsimanyagi diziden alıntı oldupu için daha abartısız hali olabilir

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 25, 2007 17:20 - Mesaj konusu: süslü maske
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bilmediğim için yorum yapmak istemiyorum Very HappyVery Happy

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 26, 2007 13:27 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence gülçin günlük hayatta da aynı hepsi 1 deki gibidir.Çünkü oyuncu rolde yapsa rolüne birazcık da olsa kendi kişiliğini yansıtır.gülçin hepsi 1 deki gibi değilse bile dizideki bazı davranışları kendi kişiliğini yansıtır. Smile

pelingulcin94
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 17:08 - Mesaj konusu: evet
Üye Üye
seLinnquLcinn demiş ki:

şıpsevdi ya da sakar mıdır bilemiyorum ama gerçek hayatta da çok şeker ve sempatik biri olduğu kesin

haklısın bence

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Takımdan Takımdan
bence öyledir Wink

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence dizideki gibidir çok sevimli sevdim kizi Very Happy

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 18:43 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de dizideki gibidir Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
5. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi