| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
| hepsimanyagi |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 17:49 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
| zaten dizideki bir çok özellikleri gerçek hayattan alınma o yüzden bence evet |
|
|
|
|
| erenkolik92 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
07okan07 demiş ki: fazla değildir ama benzeyen yönleride fazladır
bencede  |
|
|
|
|
| powermaxi |
Tarih: Salı, Eylül 11, 2007 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
| gerçek hayattakinden hiçbir farkı yoktur |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 09:54 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Takımdan

|
| bence gerçek hayattakinden biraz farklıdır |
|
|
|
|
| HEpSiCaDiSii |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
| bence de öyledir...insanların iç güzelliği dışına vurur derler ya...hepsi grubunda bunu rahatlıkla görebiliyorum benn...hepsi de çok tatlı...gülçin de! |
|
|
|
|
| tilbe95 |
Tarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| fazla değildir sonuçta bir dizi benzeyen yönlerde yoktur demem. |
|
|
|
|
| hilalgulcin |
Tarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 20:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Evet, bence ayni öyledir, normal hayatta sakar, dizide'de sakar |
|
|
|
|
| NGSG |
Tarih: Salı, Eylül 25, 2007 16:00 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben her halükarda onu seviyorum  |
|
|
|
|
| hepsicemre3 |
Tarih: Salı, Eylül 25, 2007 16:54 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| sana katılıyorum hepsimanyagi diziden alıntı oldupu için daha abartısız hali olabilir |
|
|
|
|
| hepsikolikleri |
Tarih: Salı, Eylül 25, 2007 17:20 - Mesaj konusu: süslü maske |
|
|
Kıdemli Üye

|
bilmediğim için yorum yapmak istemiyorum   |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Çarşamba, Eylül 26, 2007 13:27 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bence gülçin günlük hayatta da aynı hepsi 1 deki gibidir.Çünkü oyuncu rolde yapsa rolüne birazcık da olsa kendi kişiliğini yansıtır.gülçin hepsi 1 deki gibi değilse bile dizideki bazı davranışları kendi kişiliğini yansıtır.  |
|
|
|
|
| pelingulcin94 |
Tarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 17:08 - Mesaj konusu: evet |
|
|
Üye

|
seLinnquLcinn demiş ki:
şıpsevdi ya da sakar mıdır bilemiyorum ama gerçek hayatta da çok şeker ve sempatik biri olduğu kesin
haklısın bence |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Salı, Ekim 2, 2007 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Takımdan

|
bence öyledir  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bence dizideki gibidir çok sevimli sevdim kizi  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 18:43 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bence de dizideki gibidir  |
|
|
|
|
|
|