Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gerçek hayattada öyledir

buse17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 17:58 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Üye Üye
sakarlığı ve saf olması dışında aynı olabilir çünkü gerçek hayatta böyle olduğunu zannetmiyorum

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 12:38 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet

glcnqoliq
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Yeni Üye Yeni Üye
Bence kesinlikle aynı değildir...Ben dizide ona verilen rolü pek beğenmiyorum.İzlediğimiz videolarda da normal hayatta olduğu kanıtlıyor gibi... Laughing

brshps
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 31, 2008 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben baştan dizideki halini beğeniyordum fakat ilerki bölümlerinde daha çok çocukların ilgilerini çektikleri için daha farklı göründüler gözüme ama bence böyle değillerdir çünkü bana bu hareketleri biraz yapmacık geldi fakat onu her haliyle seviyorum fakat genede öyle olmasını istemiyorum SmileSmile

13merce
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 12, 2008 12:41 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Yeni Üye Yeni Üye
dizide abartmışlar ve çok tatlı olmuş ama gerçek hayattada tatlı

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 12, 2008 18:41 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
evet

gulcinciirmo
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 26, 2008 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Yeni Üye Yeni Üye
Evet öyle ama dizide bazı yönleri biraz abartılmış Laughing

hepsihepsicik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 22, 2008 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Üye Üye
unutkanlık ve sakarlık harici değildir.. çunkü en başta diğer kızlarla tanışma şekli öyle değilmiş....

HEpSiqOLiqASLI
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 24, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Yeni Üye Yeni Üye
bence değildir Rolling Eyes
sizce nedirr Question

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 24, 2008 21:04 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence bu kadar unutkan değildir. Very Happy

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 24, 2008 22:50 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Üye Üye
Bilemiyorum ama film'de biraz abartılı oynadı galiba. Wink
O kadarda değildir.. Smile

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 10:35 - Mesaj konusu: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yani bencede

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 26, 2008 15:02 - Mesaj konusu: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence o kadar değildir.... Cool

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
13. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi