| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
| gakagunduz |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 16:42 - Mesaj konusu: bence |
|
|
Üye

|
beniMTV'm de izlemiştim gülçin aslında öyle biri değil.ve olmak da istemezmiş çünkü diziyi izlerken kendi de gülüyormuş  |
|
|
|
|
| 14EREN |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
| Bence öyle olsun ya ona çok yakışıyor. |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 16:40 - Mesaj konusu: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
| bence kesinlikle değildir. |
|
|
|
|
| gakagunduz |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
bu denli saf olmayı kim ister?kendinizi onun yerine koyun  |
|
|
|
|
| 14EREN |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
| Ama öyle çok tatlı olurdu zaten öyle olması imkansız. |
|
|
|
|
| 489gulcin489 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
| bencede dizideki gibi değildir |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bazı yönleri bencede benziyor ama tam öyle değil |
|
|
|
|
| melocan62 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben röportajlarını okudum gülçinin dizideki rolüyle alakası yokmuş diğerlerinin varmış ama biraz abartmışlar |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Salı, Temmuz 1, 2008 11:32 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| SXSXSXSXSXSXSXS |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Bence hayır çünkü o kadar sakar değil. |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 15:41 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Tartışmaya gerek yok bin de bin hayır!!! |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bence bazı huyları  |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 16:30 - Mesaj konusu: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
aslında sakarlığı olmazsa daha iyi olur ama birbirlerine neşe veren bir olay olduğu için bilemiyorum abartmadan olursa hepsi 1 deki gibi olabilir... |
|
|
|
|
| gulcinbengi |
Tarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 14:26 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
| Bence öyle değildir.Çünkü hepsi-1 de çok çocuksu acayip küçükmüş gibi davranıyor, hiç zannetmiyorum öyle olduğunu. |
|
|
|
|
|
|