| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
| devrem |
Tarih: Çarşamba, May 28, 2008 01:59 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Görevli

|
Yok öyle değil o işte son radyo yayınlarındamı ne hatırlamıyorum. Gülçin dedi tamamen farklı birini oynuyorum dizide..  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Çarşamba, May 28, 2008 20:40 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Takımdan

|
Tabi, bence de farklıdır  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Çarşamba, May 28, 2008 22:23 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bende onu söylüyorum ama arkadaşlara anlatamadım galiba? |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Çarşamba, May 28, 2008 23:09 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ya öyle olsa bile ne zararı var?İnsanların kişilikleri bu.Yaptıkları işler harika ve biz onları seviyoruz.Gerçek kişiliği öyle de olabilir.Ayrıca nasıl olurlarsa olsunlar gayet sevimliler.Ve bizim için süper işler yapıyorlar.Gerisi okadar da önemli değil bence.İnsan gibi insan olsunlar yeter. |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Çarşamba, May 28, 2008 23:28 - Mesaj konusu: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
| bence değildir çünkü yani Gülçin gerçektende unutkanlık geçiriyor olsaydı hepsi dergilerinde çıkardı. |
|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Perşembe, May 29, 2008 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
50 50...  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| uAlise42 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
| tam olarak değil ama bazı yönleri benziyor olabilir... |
|
|
|
|
| sondamla |
Tarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
| kendi karakterinin biraz abartılmış şekli... |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 20:29 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Kıdemli Üye

|
Saflık dışında benziyor gibi  |
|
|
|
|
| yoshyciseyhan |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
bence hayır  |
|
|
|
|
| gitaristm |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Tabi ki benzemiyor. Hatta bir ropörtajında söylemişti " Çoğu kişi benim karakterimi dizideki gibi sanıyor " diye.. Yani saflık dışında kendi karakterinin çok abartılmış hali.. |
|
|
|
|
| asimeleq |
Tarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 02:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Gerçekten çok cici birisi insanları gerçekten kaale alıyor ve bunu severek yapıyor kırmak istemez kimseyi İşte bu yüzden seviyorum onu yaa.. |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 11:27 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Görevli

|
| Bence son bölümlerindeki gibi değilde ilk bölümlerindeki gibidir |
|
|
|
|
| mrvhepsirock |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 13:58 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
Son bölümlerde karakterleri çok abartılmıştı.
Biraz saf rolündeydi
Diziyle o kadar da alakası yok bence... |
|
|
|
|
|
|