| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
| gozde485 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 11:44 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
sakarlık olabilir ama saf olacağını zannetmiyorum  |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Takımdan

|
bence kendi neyse dizide de o çünkü dizinin tanıtımlarında hepsi grubunda herkes kendisini oynuyor yazıyordu bir yerde öyle okumuştum yani doğru mudur yanlış mıdır bilemem  |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 23:36 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
Gülçin her yerde Gülçin'dir bence.
 |
|
|
|
|
| chileq |
Tarih: Salı, Haziran 19, 2007 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
| valla dizideki hali çok tatlı sakarlığı onu daha tatlı yapıyor. |
|
|
|
|
| sytl66 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 02:46 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| berilsu |
Tarih: Pazar, Haziran 24, 2007 19:29 - Mesaj konusu: sizce gülçin gerçekte hepsi bir dizisindeki gibimidir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
olabilir  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazar, Haziran 24, 2007 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Görevli

|
Kesinlikle gerçek hayattakinin aynısı gibidir bence.Ama tabi şıpsevdi olmadığını biliyorum.O konuda diziyle uyuşmuyor.Onun dışında her şeyi aynıdır herhalde.  |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Pazar, Haziran 24, 2007 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Takımdan

|
saf olduğunu ben de zannetmiyorum  |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 25, 2007 10:00 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Takımdan

|
gozde485 demiş ki: sakarlık olabilir ama saf olacağını zannetmiyorum 
Bana göre de sakarlık olabilir ama Gülçin'i tanımadığım için bilemem |
|
|
|
|
| askizi01 |
Tarih: Salı, Haziran 26, 2007 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
| bilinmez ama filmde olduğu gibi gerçek hayatında çok iyidir |
|
|
|
|
| hellura |
Tarih: Salı, Haziran 26, 2007 22:23 - Mesaj konusu: gülçin ve hepsi1 |
|
|
Yeni Üye

|
bazı konular dışında EVET !! |
|
|
|
|
| herotiger |
Tarih: Çarşamba, Haziran 27, 2007 11:03 - Mesaj konusu: inşallah |
|
|
Yeni Üye

|
bir hanım efendi her zaman ve her yerde hanım efendidir  |
|
|
|
|
| tugay1991 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 10:40 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 13:16 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar bir röpörtajlarında söylemişlerdi Yasemin dışındaki herkes gerçek hayatına hiç benzemiyormuş.Sadece Yasemin benziyormuş.Bu durumda sanırım Gülçin'de benzemiyordur herhalde  |
|
|
|
|
| mls2 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 2, 2007 19:23 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
| bence dizide biraz daha saf davranıyo birde bence gülçin dizide saf olabilir ama gerçek hayatta daha akıllı ve zeki biri olduğunu düşünüyorum kesinlikle saf değildir...! |
|
|
|
|
|
|