| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
| eAz90 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
| bence hayır Gülçin unutkan değildir bir kere. |
|
|
|
|
| TwoBaHeps1 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 19:24 - Mesaj konusu: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bence gülçin öyle değildir yani öyle umuyorum çünkü hepsi 1 deki hali ÇOCUK GİBİ. hiç de hoş değil benden bile çocuk gibi konuşuyor tabii ben çocuk değilim ama her neyse  |
|
|
|
|
| sena1997kus |
Tarih: Salı, May 13, 2008 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Yeni Üye

|
| soruya evet cevabını veriyorum. |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bencede gerçek hayatta dizideki gibi değildir. Lokumum öyle olamaz. Öyle olsa bile her haliyle tatlı. |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 21:57 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bugün radyoda da söylediler zaten
ilk başlarda kendimizi oynuyorduk ama dizi ilerledikçe farklılaştı dediler
gülçin:
ben şimdi unutkan ve saf rolunü oynuyorum hoşuma da gidiyor dedi |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 23:00 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben kaçırdım dinleyemedim. Lokumum diyorsa doğrudur ama.  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Cumartesi, May 17, 2008 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bence gülçin gerçek hayatta öyle değildir.çok akıllı, zeki birisidir... |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Cumartesi, May 17, 2008 16:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 10:15 - Mesaj konusu: ........... |
|
|
Üye

|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 16:40 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Radyoda artık tamamen bizden farklı karakterler aldı diziyi demişti yani öyle değildir |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 19:08 - Mesaj konusu: Yok artık |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yok artık... Gülçin gerçek hayatta bu kadar unutkan olsa... Şarkı sözlerini de unutur.. |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, May 24, 2008 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: fato61 Tarih: Cuma, May 23, 2008 10:15
öyledir.
Ne demek bence öyledir? Sen gülçin hakkında ne kadar şey biliyorsunki? Ben sana katılmıyorum. Bende röportajları falan var. Lokumum çok zeki ve REİKİ bile yapıyor. Sen Reiki nin ne olduğunu biliyormusun? Bence lokumum hakkında araştırma yap ondan sonra bu konuya tekrar yaz. |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, May 24, 2008 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Görevli

|
Herkesin kendi yorumudur. Birbirimizin görüşlerine saygı gösterelim.  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, May 24, 2008 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Tamam adaşda yani olmuyor böyle? Bu arada ben GÜLÇİN'e bir arkadaşımın slmını söylemek istiyorum. Adı İLKAY ve GÜLÇİNi çok seviyor. Benimle aynı sınıfta. İnşallah gülçin bunu okur. |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Salı, May 27, 2008 11:45 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ? |
|
|
Üye

|
| Evet dizide ki gibi. Çünkü dizi başlamadan önce yapılan röportajlar benim elimde hala. Gülçin'in sakarlığı ortaya çıkan en büyük özelliği. Evet abartılmış ama sonuçta kendi özelliklerini yansıtıyorlar orada. Bir insanın sakar olması, unutkan olması, saf(yani temiz kalpli) olması kötü birşey değil. Önemli olan biz bu insanları böyle seviyor muyuz? Tabiki evet. O yüzden dizide ki gibi olması da birşey kaybettirmiyor. Kişisel özellik insana hastır. Gülçin de nasıl olursa olsun bence gerçekten çok sevimli. |
|
|
|
|
|
|