Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?

eAz90
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Üye Üye
bence hayır Gülçin unutkan değildir bir kere.

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 19:24 - Mesaj konusu: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bence gülçin öyle değildir yani öyle umuyorum çünkü hepsi 1 deki hali ÇOCUK GİBİ. hiç de hoş değil benden bile çocuk gibi konuşuyor tabii ben çocuk değilim ama her neyse Very Happy

sena1997kus
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Yeni Üye Yeni Üye
soruya evet cevabını veriyorum.

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede gerçek hayatta dizideki gibi değildir. Lokumum öyle olamaz. Öyle olsa bile her haliyle tatlı.

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 21:57 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bugün radyoda da söylediler zaten
ilk başlarda kendimizi oynuyorduk ama dizi ilerledikçe farklılaştı dediler
gülçin:
ben şimdi unutkan ve saf rolunü oynuyorum hoşuma da gidiyor dedi

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 23:00 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben kaçırdım dinleyemedim. Lokumum diyorsa doğrudur ama. Smile

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence gülçin gerçek hayatta öyle değildir.çok akıllı, zeki birisidir...

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 16:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence öyle değildir

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 10:15 - Mesaj konusu: ...........
Üye Üye
öyledir.

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 16:40 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Radyoda artık tamamen bizden farklı karakterler aldı diziyi demişti yani öyle değildir

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 19:08 - Mesaj konusu: Yok artık
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yok artık... Gülçin gerçek hayatta bu kadar unutkan olsa... Wink Şarkı sözlerini de unutur..

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
fato61 Tarih: Cuma, May 23, 2008 10:15
öyledir.

Ne demek bence öyledir? Sen gülçin hakkında ne kadar şey biliyorsunki? Ben sana katılmıyorum. Bende röportajları falan var. Lokumum çok zeki ve REİKİ bile yapıyor. Sen Reiki nin ne olduğunu biliyormusun? Bence lokumum hakkında araştırma yap ondan sonra bu konuya tekrar yaz.

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Görevli Görevli
Herkesin kendi yorumudur. Birbirimizin görüşlerine saygı gösterelim. Wink

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tamam adaşda yani olmuyor böyle? Bu arada ben GÜLÇİN'e bir arkadaşımın slmını söylemek istiyorum. Adı İLKAY ve GÜLÇİNi çok seviyor. Benimle aynı sınıfta. İnşallah gülçin bunu okur.

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 27, 2008 11:45 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Üye Üye
Evet dizide ki gibi. Çünkü dizi başlamadan önce yapılan röportajlar benim elimde hala. Gülçin'in sakarlığı ortaya çıkan en büyük özelliği. Evet abartılmış ama sonuçta kendi özelliklerini yansıtıyorlar orada. Bir insanın sakar olması, unutkan olması, saf(yani temiz kalpli) olması kötü birşey değil. Önemli olan biz bu insanları böyle seviyor muyuz? Tabiki evet. O yüzden dizide ki gibi olması da birşey kaybettirmiyor. Kişisel özellik insana hastır. Gülçin de nasıl olursa olsun bence gerçekten çok sevimli.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
10. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi