Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?

mervegulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 5, 2008 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Yeni Üye Yeni Üye
olabilir ben daha önce bir yerde dizideki bazı rolleriyle uyuştuğunu okumuştum.. bence de benziyordurr...ÇOK TATLISIN GÜLÇİNNNNNNNNNN... Wink Wink

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 13, 2008 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Üye Üye
benziyodur ama tıpa tıp aynı da değildir mutlaka fark vardır

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 13, 2008 19:17 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben bir yerde röportajlarını okumuştum dizide HEPSİ'nin özelliklerini abartarak çekmişler...Yani hepsinde de o özellikler var tabii ama bu kadar abartılı değil Wink

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 11:15 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Üye Üye
Hepsi1 dizisindeki sakarlık yönünden başka diğer yönleri benziyodur.

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 23:52 - Mesaj konusu: Gülçin gerçek hayatta Hepsi1 dizisindeki gibi midir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok olmasa da bence karekteri benziyordur Rolling Eyes

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 00:09 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Takımdan Takımdan
Benim konserden edindiğim gözlemler sonucunda saflık ve sakarlık dışında öyle gibi sanki... Rolling Eyes

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 21:24 - Mesaj konusu: bence
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Biliyorum ama öyle ise güzeldir Embarassed Smile

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
sanmam ya

Yoshy98
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Üye Üye
sanmıyorum

gurkan28
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 00:55 - Mesaj konusu: Mümkünatı yok
Yeni Üye Yeni Üye
Gülçinin gerçek hayatta böyle olmasının mümkünatı yok.Çok akıllı birine benziyor.Dizide biraz haksızlık yapıyolar gibi geliyor bana böyle güzel ve tatlı bir kıza. Ona KRALİÇE rolü verilebilir.Very Happy Very Happy Very Happy

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 18, 2008 20:37 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu dizide özelliklerini abartarak çekiyorlarmışş...Yani bir anlamda gülçin öyle biri ama tam olarak o değill

ferhatgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 21, 2008 15:13 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Üye Üye
Arkadaşlar,Hepsi'nin Kıbrıs'ta yaptıkları konserde Eren,Gülçin'in biraz sakar ve unutkan biri olduğundan bahsetmişti.İşte olay:Konser öncesinde grubun diğer üyeleri Gülçin'e konserde giyecekleri ayakkabıları almasını söylemişler.Gülçin de aceleyle ayakkabıları almış ve taksiye binmişler.Sonra konser alanına gelmişler ve taksiciye parayı güzelce ödemişler(konser mekanı:Kaleiçi/Gazimağusa).Hızlı bir şekilde hazırlanmaya başlarken Gülçin'e ayakkabıları getirmesini söylemişler ki Gülçin'in o an eli ayağına dolanmış çünkü taksicinin ayakkabılarla birlikte gözden kaybolduğunu farketmiş.Neyseki taksiyi çağıran,kızların kaldığı otel olduğu için taksicinin çalıştığı durağı aramışlar ve bizimkilerin ayakkabıları geç de olsa konser alanına ulaşmış.Olayın ardından kızlar Gülçin'e ne diyeceklerini şaşırmışlar.Zaten o gün konser 50 dk.cık geç başlamıştı Laughing

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 21, 2008 18:28 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Demekki Gülçin gerçektende unutkanmış Very Happy

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 21, 2008 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Takımdan Takımdan
Dizide biraz sarışınlık var ama gerçek hayatta bu kadar abartılı olduğunu sanmam... Very Happy

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 23, 2008 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce gülçin gerçek hayattada hepsi1 dizisindeki gibimidir ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
gerçek hayatta birazcık sakarmış Rolling Eyes

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
8. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi