| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
| prensesyaren93 |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 22:41 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
Düz saç daha çok yakışıyor!..  |
|
|
|
|
| XHePSiKoLiKX |
Tarih: Salı, May 20, 2008 00:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
| Her saç modeli ama en çok düz |
|
|
|
|
| paintergirl |
Tarih: Perşembe, May 29, 2008 18:01 - Mesaj konusu: gülçinin saçları |
|
|
Üye

|
| bence en çok düz saç yakışıyor.mesela üç kalp'te çok güzeldi.(zaten gülçin her haliyle güzel) |
|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 2, 2008 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bonus hali çok sevimli oluyor...  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 2, 2008 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bence düz müthiş oluyor lokumum. |
|
|
|
|
| mrvhepsirock |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 13:51 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
Düz  |
|
|
|
|
| 14EREN |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
| Düz yakışıyor.Kıvırcık hiç yakışmıyor. |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Salı, Temmuz 1, 2008 11:34 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
| kıvırcık çok yakışıyor bi de balıksırtı |
|
|
|
|
| hepsiciilayda |
Tarih: Salı, Temmuz 1, 2008 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Yeni Üye

|
Bence Gülçinin 3 saç modeli var 1.si kabarık olmayan kıvırcık saçlı hali 2.si kabarık olarak kıvırcık olan birde düz saç modeli var genel olarak bunları kullanıyor.Mesela Tempo'nun klibindeki modeli kabarık ve kıvırcık , dizide kıvırcık (bazen düz de yapıyor) ama bence en çok düz yakışıyor  |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bakın bence bunlar yakışıyor
düz ve örgü
kıvırcık
aynı benim gibi benim de şaçlarım kıvır kıvır çok beğeniyorum saçlarımı |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 16:22 - Mesaj konusu: Sizce Gülçin'e En Çok Hangi Saç Modeli Yakışıyor?? |
|
|
Üye

|
| Bence kıvırcık ama bukleler çok sık olmadan daha güzel oluyor kıvırcık olunca.. |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 16:49 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
ben düz diyorum  |
|
|
|
|
| gakagunduz |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
| fön yakışmıyor bence bonus olsun bonusummm aşkım gülçin |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 00:10 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Onlar ne yapsa çok yakışıyor |
|
|
|
|
|
|