Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????

music
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 23, 2006 21:37 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Üye Üye
walla ben en çok tempodaki saç modelini beğeniyorum böle hem kıvırcık kıvırcık,hem de kabarık şok tarz bişi yani süpperr tek kelimeyle tempo diyorum ben

gunes2643
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 23, 2006 23:53 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Üye Üye
olsun demekki kndine yakıştırıo ki hep saçını kıvırcık yapıo asıl saçı düz hafif dalgalı kıvırcık yakışıo işte bebeime uyy yerim onun saçını fln Very Happy

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 26, 2006 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Üye Üye
Very Happy Wink

gunes2643
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 27, 2006 18:43 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Üye Üye
bukle bukle nası yaptırıo öle ya yöntemini sölesin bnde yaptırcam Very Happy

music
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 28, 2006 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Üye Üye
ya aslında çok basit öyle yaptırmak benim arkadaşım gece kağıtlarala saçlarını kıvırıp yatmış sabah geldiğinde çok güzeldi.aynı gülçinin ki gibi bukle bukleydi.

gruphepsi110
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 29, 2006 20:14 - Mesaj konusu: Bence düz
Yeni Üye Yeni Üye
bence kıvırcık harika yakışıyo.benimde kıvırcık olduğu için gülçinin saç anlamında adaşıyım... Very Happy Smile

ilcorvo
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 30, 2006 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
normalde hep kıvırcık halini beğeniyodum ve sviyodum dün son ütücüde düz halide feci olmuşş...sanırım bu kız ne yapsa yakışıcakk..

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 30, 2006 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Takımdan Takımdan
kıvırcık ve düz saç

geyc
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 2, 2006 01:16 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Üye Üye
kivircik sac daha güzel bence ama düzde cok yakisiyo,,, herkese slm,,,

geyc manyaa,,,

gunes2643
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 5, 2006 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Üye Üye
music demiş ki:
ya aslında çok basit öyle yaptırmak benim arkadaşım gece kağıtlarala saçlarını kıvırıp yatmış sabah geldiğinde çok güzeldi.aynı gülçinin ki gibi bukle bukleydi.

hayır canım bigudiyi bizde bilioruz saçımı bnde sardım ve saçı sarınca öle olmuo onun saçı kökten bukle bigudde kökten olmuo bir öle minik minik bukle olmuo bu iki arada bi bigudiyle sarıo doru ama öle yapınca kalın kalın bukleler oluo kalpsizsin herşeye ramen de falan işte öle kökten yapmış onun başka bi yöntemi var onu öörenmek istiorum orjinal bukle gibi oluo o zaman

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 7, 2006 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Üye Üye
bence gülçin'e kıvırcık saç modeli çok yakışıyor

nida
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 9, 2006 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Yeni Üye Yeni Üye
düz hali

112538
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 9, 2006 23:08 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Yeni Üye Yeni Üye
gülçinime hepsi yakışıyor

iremcik
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 14, 2006 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Yeni Üye Yeni Üye
gülçin'e en güzel düz saç gidiyor
Very Happy Smile Shocked Cool

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 15, 2006 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Üye Üye
bencede düz saç

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 25 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 23, 24, 25  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi