| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
| music |
Tarih: Cumartesi, Eylül 23, 2006 21:37 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
| walla ben en çok tempodaki saç modelini beğeniyorum böle hem kıvırcık kıvırcık,hem de kabarık şok tarz bişi yani süpperr tek kelimeyle tempo diyorum ben |
|
|
|
|
| gunes2643 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 23, 2006 23:53 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
olsun demekki kndine yakıştırıo ki hep saçını kıvırcık yapıo asıl saçı düz hafif dalgalı kıvırcık yakışıo işte bebeime uyy yerim onun saçını fln  |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Salı, Eylül 26, 2006 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| gunes2643 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 27, 2006 18:43 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
bukle bukle nası yaptırıo öle ya yöntemini sölesin bnde yaptırcam  |
|
|
|
|
| music |
Tarih: Perşembe, Eylül 28, 2006 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
| ya aslında çok basit öyle yaptırmak benim arkadaşım gece kağıtlarala saçlarını kıvırıp yatmış sabah geldiğinde çok güzeldi.aynı gülçinin ki gibi bukle bukleydi. |
|
|
|
|
| gruphepsi110 |
Tarih: Cuma, Eylül 29, 2006 20:14 - Mesaj konusu: Bence düz |
|
|
Yeni Üye

|
bence kıvırcık harika yakışıyo.benimde kıvırcık olduğu için gülçinin saç anlamında adaşıyım...  |
|
|
|
|
| ilcorvo |
Tarih: Cumartesi, Eylül 30, 2006 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| normalde hep kıvırcık halini beğeniyodum ve sviyodum dün son ütücüde düz halide feci olmuşş...sanırım bu kız ne yapsa yakışıcakk.. |
|
|
|
|
| raye |
Tarih: Cumartesi, Eylül 30, 2006 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| geyc |
Tarih: Pazartesi, Ekim 2, 2006 01:16 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
kivircik sac daha güzel bence ama düzde cok yakisiyo,,, herkese slm,,,
geyc manyaa,,, |
|
|
|
|
| gunes2643 |
Tarih: Perşembe, Ekim 5, 2006 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
music demiş ki: ya aslında çok basit öyle yaptırmak benim arkadaşım gece kağıtlarala saçlarını kıvırıp yatmış sabah geldiğinde çok güzeldi.aynı gülçinin ki gibi bukle bukleydi.
hayır canım bigudiyi bizde bilioruz saçımı bnde sardım ve saçı sarınca öle olmuo onun saçı kökten bukle bigudde kökten olmuo bir öle minik minik bukle olmuo bu iki arada bi bigudiyle sarıo doru ama öle yapınca kalın kalın bukleler oluo kalpsizsin herşeye ramen de falan işte öle kökten yapmış onun başka bi yöntemi var onu öörenmek istiorum orjinal bukle gibi oluo o zaman |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Cumartesi, Ekim 7, 2006 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
| bence gülçin'e kıvırcık saç modeli çok yakışıyor |
|
|
|
|
| nida |
Tarih: Pazartesi, Ekim 9, 2006 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| 112538 |
Tarih: Pazartesi, Ekim 9, 2006 23:08 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Yeni Üye

|
| gülçinime hepsi yakışıyor |
|
|
|
|
| iremcik |
Tarih: Cumartesi, Ekim 14, 2006 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Yeni Üye

|
gülçin'e en güzel düz saç gidiyor
 |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Pazar, Ekim 15, 2006 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
|
|
|
|
|