| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
| yoshy931907 |
Tarih: Pazar, Ocak 13, 2008 02:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Yeni Üye

|
kıvırcıkla çok şeker oluyor  |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Pazar, Ocak 13, 2008 13:54 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Her tür saç modeli ona çok yakışıyor.. |
|
|
|
|
| gulchin2906 |
Tarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 13:44 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
| bence uzun düz ve sarı saç yakışıyor gülçine |
|
|
|
|
| tgshy |
Tarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
| bence her saç modeli yakışıyor ama düz olduğu zaman daha güzel oluyor |
|
|
|
|
| denizandgulcin |
Tarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 19:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Bence örgülü şaç çok yakışıyor. |
|
|
|
|
| denizandgulcin |
Tarih: Pazar, Şubat 10, 2008 09:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bu arada yeni öğrendim Gülçin sahneye çıkarken şalvarlı giysiler giymeyi seviyormuş.
--------------------------------
en gülçinci üye deniz |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 20:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Takımdan

|
Ne yapsa çok şeker duruyor yaa..
İlginç birşey..  |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 22:58 - Mesaj konusu: Gülçin'e hangi saç modeli yakışıyor |
|
|
Kıdemli Üye

|
Dalgalı ve düz çok yakışıyor  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 01:28 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Düz ona çok yakışıyor.Düz saçlı hallerine bayılıyorum onun ya.Çok tatlı oluyor.  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 02:43 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Görevli

|
Son bölümdeki saçlarını çok seviyorum ben...Ne düz, ne kıvırcık. Ortası, dalgalı. Mesela Erenle konuşuyorlardı ve yanlarına Cemre gelmişti hatta esk kokoş günlerime döndüm falan demişti. O sahnelerde Gülçin' in saçı çok güzeldi bence.  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 14:44 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Valla düz favorim ama her türlü saç modeli yakışıyor... |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 15:59 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bence Sen Birtanesin klibindeki saç modeli çok hoş  |
|
|
|
|
| cemrecholateam |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| hepsibest |
Tarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 15:17 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
gülçine düz saç çok yakışıyor ama saçları kendiliğinden kıvırcık olduğu zaman harika oluyor  |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| düz çok yakışıyor...tabi kıvırcık da kötü değil... |
|
|
|
|
|
|