Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????

yoshyscemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 16, 2007 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Üye Üye
her ikiside yakışıyor benim gülçinime...

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 16, 2007 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sabah kalktığı hali bile güzeldir bence.

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 16, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Görevli Görevli
Hehe evet çok tatlıdır canım benim yaa Very Happy

arda12
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 17, 2007 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Yeni Üye Yeni Üye
bence düz saçlı hali de güzel Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 18, 2007 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Görevli Görevli
Düz saçlı hali ile başkası gibi oluyor, bence yani daha güzel oluyor...
Yoksa güzel olmuyor mu??? Wink

White
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 12:53 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Yeni Üye Yeni Üye
gülçine düz saç daha çok yakışıyo Very Happy

Merve94Yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 14:50 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Düz olunca süper!

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 1, 2007 00:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
düz yakışıyor sarı civcivimize

hepsibest
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Üye Üye
bence düzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Cool Laughing Cool çok yakışıyor benim lokumuma

missy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 20:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Yeni Üye Yeni Üye
Düz saç onu çok sempatik gösteriyor. Kıvırcık ta ona çok yakışıyor. Ama sabah yatağından kalkınca böyle saçları dağınık dağınık oluyor ya, işte ben o haline bayılıyorum.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Takımdan Takımdan
Hehe Laughing

nihan00
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 09:29 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Yeni Üye Yeni Üye
kıvırcık saç yakışıyor :wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Takımdan Takımdan
bence hepsi yakışıyor...
kıvırcık olunca daha bir şeker düz olunca daha bir hoş daha olgun gözüküyor..
kıvırcık olunca tatlı oluyor bence yani...
Very Happy Very Happy Laughing

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 23:20 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Görevli Görevli
Anasayfadaki resimde çok tatlı olmuş bence saçı... Smile Çok beğendim orada ben... Wink

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 23:28 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr????
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende tam onu diyecektim HEPSİSWEET Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
17. sayfa (Toplam 26 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 24, 25, 26  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi