| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
| yoshyscemre |
Tarih: Salı, Ekim 16, 2007 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
| her ikiside yakışıyor benim gülçinime... |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Salı, Ekim 16, 2007 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| sabah kalktığı hali bile güzeldir bence. |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Salı, Ekim 16, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Görevli

|
Hehe evet çok tatlıdır canım benim yaa  |
|
|
|
|
| arda12 |
Tarih: Çarşamba, Ekim 17, 2007 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Yeni Üye

|
bence düz saçlı hali de güzel  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Perşembe, Ekim 18, 2007 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Görevli

|
Düz saçlı hali ile başkası gibi oluyor, bence yani daha güzel oluyor...
Yoksa güzel olmuyor mu???  |
|
|
|
|
| White |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 12:53 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Yeni Üye

|
gülçine düz saç daha çok yakışıyo |
|
|
|
|
| Merve94Yasemin |
Tarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 14:50 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Perşembe, Kasım 1, 2007 00:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| düz yakışıyor sarı civcivimize |
|
|
|
|
| hepsibest |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
bence düzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çok yakışıyor benim lokumuma |
|
|
|
|
| missy |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 20:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Yeni Üye

|
| Düz saç onu çok sempatik gösteriyor. Kıvırcık ta ona çok yakışıyor. Ama sabah yatağından kalkınca böyle saçları dağınık dağınık oluyor ya, işte ben o haline bayılıyorum. |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Takımdan

|
Hehe  |
|
|
|
|
| nihan00 |
Tarih: Pazar, Kasım 18, 2007 09:29 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Yeni Üye

|
| kıvırcık saç yakışıyor :wink |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Takımdan

|
bence hepsi yakışıyor...
kıvırcık olunca daha bir şeker düz olunca daha bir hoş daha olgun gözüküyor..
kıvırcık olunca tatlı oluyor bence yani...
 |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 23:20 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Görevli

|
Anasayfadaki resimde çok tatlı olmuş bence saçı... Çok beğendim orada ben...  |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 23:28 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bende tam onu diyecektim HEPSİSWEET  |
|
|
|
|
|
|