| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
| gamzecik |
Tarih: Cumartesi, Eylül 9, 2006 09:41 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Kıdemli Üye

|
gerçek saçı hafif dalgalı ve rengide siyah gerçekten en azından ben öyle biliyorum  |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Pazartesi, Eylül 11, 2006 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
| bence düz ve sarı saç tam ona göre |
|
|
|
|
| blueorkide |
Tarih: Salı, Eylül 12, 2006 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
yokya düz saç ona yakışmıo çok fazla yüzüne yapışıo bukle bukle saç çok yakışıo ona yalan herşye ramen kliplerindeki gibi bukle bukle çok yakışıo ya uyyy yerim onu ben saçı siyah diil koyu kahverengi ama....dalgalımı hmmmm acaba kıvırcığı nası öle doğal yaptırabilio  |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Salı, Eylül 12, 2006 17:13 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| meliha |
Tarih: Salı, Eylül 12, 2006 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Yeni Üye

|
bencede 3-5 balık sırtı ona süper oluyor!!!  |
|
|
|
|
| frht |
Tarih: Çarşamba, Eylül 13, 2006 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Perşembe, Eylül 14, 2006 16:37 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
| aslında her saç modeli ona çok yakışıyor |
|
|
|
|
| gunes2643 |
Tarih: Cuma, Eylül 15, 2006 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
| kıvırcık mütiş oluo bebime bukleler çok yakışıo oy canım benim yerim onu |
|
|
|
|
| tatu31 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 18, 2006 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Yeni Üye

|
| ona tepeden saclarını dagınık olarak toplaması cok yakısıyor boynu ve omuzları on plana cıkıyor ama sadece ınsan |
|
|
|
|
| gunes2643 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 18, 2006 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
kıvırcık  |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Çarşamba, Eylül 20, 2006 11:37 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| gunes2643 |
Tarih: Perşembe, Eylül 21, 2006 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
kıvırcık ve sarı |
|
|
|
|
| aliulvi4 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 23, 2006 12:04 - Mesaj konusu: Re: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Yeni Üye

|
| Gulcın sen kımseyı takma sana hangı sac modelını yapsan yakısır tatlım benım |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Cumartesi, Eylül 23, 2006 13:57 - Mesaj konusu: Re: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Üye

|
| doğru söylüyorsun aliulvi4 haklısın |
|
|
|
|
| GuLcInMaNyAgI |
Tarih: Cumartesi, Eylül 23, 2006 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce GÜLÇİN'e en çok hangi saç modeli yakışıyorr???? |
|
|
Yeni Üye

|
bnce her şekilde mükemmel ki bn onn sadece saçalarına aşık olamdım o saf kalbine aşık oldm  |
|
|
|
|
|
|