Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor?

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 22:20 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
SEDA987 Tarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 13:11
kalın dalga mesela benim resimimeki gibi

Evet sana katılıyorum. Bende o saç şeklini çok seviyorum.

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
düşünsenizee kalın dalga vede kabarık elbise beyaz perii gibi olurdu ya canım benim

yoshyorcun
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 04:35 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor?
Yeni Üye Yeni Üye
rofle

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 01:49 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor?
bence yakışmaz.ama yakışabilir de karar vermedim.

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 01:58 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor?
SEDA987 Tarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 13:11
kalın dalga mesela benim resimimeki gibi

Evet sana katılıyorum. Bende o saç şeklini çok seviyorum.

teşekkür ederim driftking42

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 21:04 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bu resimdeki gibi süper.

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 13:25 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
nazrinhepsi sana katılıyorum

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor?
kalın dalga tabiki de

cemre94gzd
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor?
Yeni Üye Yeni Üye
Erene kıvırcık şaçta çok yakışıyor,düz saçta Arrow Güzele ne yakışmaz ki Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor?
Görevli Görevli
Dün programdaki saçına bittim ya Laughing Renkte müthiş.. Ve şekilde harikaydı. Smile

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor?
Üye Üye
evet bende dün programdaki saçına hasta oldum.

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 29, 2008 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor?
evet evet cemreninkide öçok güzeldi ereninkide

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 29, 2008 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor?
Üye Üye
ya bence dalga daha güzel oluyor.

SXSXSXSXSXSXSXS
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 09:18 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor?
Yeni Üye Yeni Üye
bence en çok normal hali zaten çoğu zaman kendi saçıyla çıkıyor ama düz de acayip çok yakışıyor Very Happy

saesad
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor?
Üye Üye
dalgalı olunca harika oluyor. Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
23. sayfa (Toplam 25 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 22, 23, 24, 25  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi