| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor? |
| burjuyasemin |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 18:08 - Mesaj konusu: Eren ~ Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bence topuz yapınca daha güzel oluyor eren |
|
|
|
|
| TwoBaHeps1 |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 19:28 - Mesaj konusu: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| aynen topuz yapınca çok güzel oluyor ayrıca arkadaşlar önceki yazdığım yorumdan vazgeçtim artık bana görede her saç stili yakışıyor!!! |
|
|
|
|
| YUSUFBAKICI |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor? |
|
|
Yeni Üye

|
| Eren bence her haliyle güzel. |
|
|
|
|
| prensesyaren93 |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor? |
|
|
Üye

|
her saç modeli yakışıyor.  |
|
|
|
|
| XHePSiKoLiKX |
Tarih: Salı, May 20, 2008 00:16 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor? |
|
|
Üye

|
Her saç modeli çok çok çok yakışıyor!..  |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Perşembe, May 29, 2008 15:51 - Mesaj konusu: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| yoshyelifyoshy |
Tarih: Perşembe, May 29, 2008 20:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Perşembe, May 29, 2008 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| selosh95 |
Tarih: Cuma, May 30, 2008 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor? |
|
|
Üye

|
| Bütün saç modelleri çok yakışıyor ama sanki hepsi 1 in ilk bölümlerindeki saç modelleri çok hoştu(kıvırcık olan) |
|
|
|
|
| paintergirl |
Tarih: Pazartesi, Haziran 2, 2008 18:13 - Mesaj konusu: erene yakışan saç modeli |
|
|
Üye

|
| bence en çok düz saç yakışıyor. |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 00:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Valla ne yapsa yakışıyor?Ötesi yok yani  |
|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 01:27 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor? |
|
|
Üye

|
düz saç yakışıyor. şimdiki! |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor? |
|
|
Takımdan

|
Ne kadar hepsi yakışıyor desem de, düz saç daha güzel duruyor  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 22:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Berkan kardeşim seninle her konuda aynı fikiri paylaşıyoruz. Bencede çok yakışıyor. Sana şunuda söylemek istiyorum. Seninle her konuda ve hirşeyimi paylaşırım fakat ERENimi asla kardeşim. Beni anlayın. |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 10:58 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Eren'e en çok hangi saç modeli yakışıyor? |
|
|
Takımdan

|
Bende sana katılıyorum kardeşim.
''Seninle her konuda ve herşeyimi paylaşırım fakat ERENimi asla kardeşim.''
Aklımı okudun kardeşim. |
|
|
|
|
|