Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ sizce cemre nasıl biri?

BURCIN1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 3, 2006 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
Very Happy Smile bence cemre çok tatlı bir kız ve çok akıllı tıpkı benim gibi Very Happy Smile Razz Smile

sheva7
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 21, 2006 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
ii biri Laughing Very Happy Laughing

matt
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 27, 2006 23:02 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
çok güzel bir kız.
ben cemreye aşık oldum ve ben cemre için hiç ayrılamayız..

avril88
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 2, 2007 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
CEMRE BENCEDE ÇOOK GÜSEL.....

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 2, 2007 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
cimcimeeeeeeeeeee,iyi kalpli,çooookk tatlııı,canımmmmmmmm Very Happy Shocked

DeSpOt
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 2, 2007 20:21 - Mesaj konusu: CEMRE
Yeni Üye Yeni Üye
BENCEDE ÇOK İYİ KALPLİ GÜZEL BİR KIZ Very Happy

DarkExelans
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 3, 2007 10:46 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
bence cemre pamuk şekeri gibi bir kız ve de çok tatlı bir kız tam anlamıyla perfect

Baris52
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 3, 2007 12:01 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
cemre cok güzel ve cok tatli bir kiz
onu cok seviyorum

cnmcemrem143
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 13:03 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
bence çok güzel ve çok iyi biri Cool

gruphepsijim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 23:50 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Tatlı Cadı Wink

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 14, 2007 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Takımdan Takımdan
iyinin üstünde biri onu çok seviyorum

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 14, 2007 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Takımdan Takımdan
ayrıca mavi renk ona çok yakışıyor ve sesi çok güzel

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 14, 2007 15:13 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Takımdan Takımdan
bence iyinin çok çok ötesinde ,cemre abla olmasydı hepsi grubu olamazdı diye düşünüyorum Mr. Green [/

geyc
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 14, 2007 15:19 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
Baris52 demiş ki:
cemre cok güzel ve cok tatli bir kiz
onu cok seviyorum

sana katiliyorum,,, süper tatli bir kiz yok böyle bisey yaaaww,,, varmis,,, SmileSmileSmile hehe,,, herkese slm,,,

geyc manyaa,,,

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 15, 2007 22:44 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
SÜPER BİRİ AŞKIM Very Happy Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
5. sayfa (Toplam 21 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19, 20, 21  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi