| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ sizce cemre nasıl biri? |
| raye |
Tarih: Pazartesi, Eylül 18, 2006 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Takımdan

|
cemre ççççok tatlı birisi zaten grup üyeleri içinde en sevimli bılduğum kişi o  |
|
|
|
|
| kanarya |
Tarih: Salı, Eylül 19, 2006 09:07 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Yeni Üye

|
bence ck seker biri ve de cok tatli  |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Çarşamba, Eylül 20, 2006 11:40 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Üye

|
| gerçekten öyle çok şeker ve harika |
|
|
|
|
| music |
Tarih: Cuma, Eylül 22, 2006 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Üye

|
| cemreyi çok seviyorum çok tatlı,çok güzel ve aynı zamanda sesinide çok beğeniyorum çokta sevimli bir tip |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Cumartesi, Eylül 23, 2006 14:03 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| music |
Tarih: Cumartesi, Eylül 23, 2006 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Üye

|
yani tek kelimeyle süper bayılıyorum o kıza yani dünyada onun kadar şeker
tatlı bi kız yoktur yani bakışları falan çok msum |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Salı, Eylül 26, 2006 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Üye

|
| gerçekten cemre bir başka |
|
|
|
|
| geyc |
Tarih: Perşembe, Eylül 28, 2006 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Üye

|
cemre harika, muht$em, cooo...k güzel, $irin, dünya tatlisi, sevimli, bebek yüzlü, ... ,biri,,, seni cooo...k sevioruz CEMREEEEEEEEEEEEEE,,, herkese slm,,,
geyc manyaa,,, |
|
|
|
|
| raye |
Tarih: Pazar, Ekim 1, 2006 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Takımdan

|
| evet seside kendi kadar güzel bayılıyorum ona ya |
|
|
|
|
| ECESU |
Tarih: Çarşamba, Ekim 4, 2006 16:34 - Mesaj konusu: ecesu |
|
|
Yeni Üye

|
| cemre esmer güzeli ve çok tatlı ve sempatik süper |
|
|
|
|
| gunes2643 |
Tarih: Perşembe, Ekim 5, 2006 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Üye

|
| çok tatlı şirin güzel sevimli sesi çok tatlı bebek gibi çıkıo |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Cumartesi, Ekim 7, 2006 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Üye

|
| CEMRE benim için hayattaki herşeyi ifade ediyor ona bakınca sevginin,aşkın,güzelliğin ne demek olduğunu anlıyorum onu görünce aşık olmamak elde değil CEMRE tek kelimeyle SÜPER herşeyiyle tam bir HARİKA... |
|
|
|
|
| music |
Tarih: Pazar, Ekim 8, 2006 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Üye

|
harika bi kız,sesi güzel kendi güzel  |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Pazar, Ekim 15, 2006 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Üye

|
| artık onu anlatacak kelime bulamıyorum.dünyanın bütün güzellikleri onda var onun yüreği temiz saf duygular içinde bir kız onu sadece sesiyle,değil yüreğiyle,değil herşeyiyle seviyorum o benim birtanem |
|
|
|
|
| Sxlargario |
Tarih: Cuma, Ekim 20, 2006 18:29 - Mesaj konusu: Cemre Mi Düştü Ne? |
|
|
Yeni Üye

|
Ben HAyatımda bu kadar güzel gülen bir kız görmedim Galiba Aşık oldum...  |
|