Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ sizce cemre nasıl biri?

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 18, 2006 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Takımdan Takımdan
cemre ççççok tatlı birisi zaten grup üyeleri içinde en sevimli bılduğum kişi o Smile

kanarya
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 19, 2006 09:07 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
bence ck seker biri ve de cok tatli Very Happy

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 20, 2006 11:40 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
gerçekten öyle çok şeker ve harika

music
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 22, 2006 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
cemreyi çok seviyorum çok tatlı,çok güzel ve aynı zamanda sesinide çok beğeniyorum çokta sevimli bir tip

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 23, 2006 14:03 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
gerçekten sesi muhteşem

music
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 23, 2006 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
yani tek kelimeyle süper bayılıyorum o kıza yani dünyada onun kadar şeker
tatlı bi kız yoktur yani bakışları falan çok msum

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 26, 2006 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
gerçekten cemre bir başka

geyc
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 28, 2006 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
cemre harika, muht$em, cooo...k güzel, $irin, dünya tatlisi, sevimli, bebek yüzlü, ... ,biri,,, seni cooo...k sevioruz CEMREEEEEEEEEEEEEE,,, herkese slm,,,

geyc manyaa,,,

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 1, 2006 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Takımdan Takımdan
evet seside kendi kadar güzel bayılıyorum ona ya

ECESU
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 4, 2006 16:34 - Mesaj konusu: ecesu
Yeni Üye Yeni Üye
cemre esmer güzeli ve çok tatlı ve sempatik süper

gunes2643
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 5, 2006 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
çok tatlı şirin güzel sevimli sesi çok tatlı bebek gibi çıkıo

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 7, 2006 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
CEMRE benim için hayattaki herşeyi ifade ediyor ona bakınca sevginin,aşkın,güzelliğin ne demek olduğunu anlıyorum onu görünce aşık olmamak elde değil CEMRE tek kelimeyle SÜPER herşeyiyle tam bir HARİKA...

music
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 8, 2006 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
harika bi kız,sesi güzel kendi güzel Rolling Eyes

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 15, 2006 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
artık onu anlatacak kelime bulamıyorum.dünyanın bütün güzellikleri onda var onun yüreği temiz saf duygular içinde bir kız onu sadece sesiyle,değil yüreğiyle,değil herşeyiyle seviyorum o benim birtanem

Sxlargario
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 20, 2006 18:29 - Mesaj konusu: Cemre Mi Düştü Ne?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben HAyatımda bu kadar güzel gülen bir kız görmedim Galiba Aşık oldum... Cool Very Happy Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 18, 19, 20  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi