Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ sizce cemre nasıl biri?

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 12:39 - Mesaj konusu: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence çok tatlı bir kız.Sesi de çok güzel,ses tonunu iyi ayarlayabiliyor...Titizliği çok hoşuma gidiyor... Laughing İnatçılığı da var ama sorun değil.... Wink

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 12:45 - Mesaj konusu: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aynen hepsiciuclu sana katılıyorum.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Takımdan Takımdan
ASIMELEKKK demiş ki:
tatlı ama biraz içe kapanık biri

İçe kapanık birisi değil aslında. Rolling Eyes Wink

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 17:21 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çook tatlı biri canım yaa Smile

ayce05
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
kainatta ne kadar güzel şey varsa cemre onlardan güzel çocukken yediğim horoz şekerimden çok ama çok tatlı bana güzel gülen çevremdeki insanlar gibi melek gibi...hatta kanatları eksik melek...

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gerçekten çok güzel Smile Bambaşka bir alem Smile Aman nazar değmesin! Smile

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 18:12 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper biri başka nasıl anlatılır ki!

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 23, 2008 12:25 - Mesaj konusu: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İlkaycemre21 katılıyorum sana Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 23, 2008 13:16 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Süper biri başka nasıl anlatılır ki!

Ay aynen!! Razz Smile

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 23, 2008 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Takımdan Takımdan
Allah özene bözene yaratmış ya Rabbim ! Ne güzelliktir, hapsoldum ! Smile

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 11:54 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
hapsoldum ! Smile

Very Happy Allah sonunu hayır etsin.
Cemre nasıl biri... Rolling Eyes Çok tatlı.Herşeye yeteneği var.Çok sıcakkanlı bir üye.Bir o kadar da güzel.

En son eroSeda tarafından Cumartesi, Ekim 25, 2008 12:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 11:58 - Mesaj konusu: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Konuyu bölüyorum özür dilerim ama çok abartılı mesajlar yazıyorsunuz lütfen rica ediyorum Wink

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 15:11 - Mesaj konusu: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok da şirin bir kız....Titizliği ve inatçılığı çok hoşuma gidiyor... Wink Cool

meleksu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 26, 2008 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
Cemre çok iyi biri.Onu çok seviyorum.

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 26, 2008 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Fatma'cım ama gerçek duygularımızı söylüyoruz! Smile
Tabi içimizden gelen her şeyi açıklamayacağız...Forum kurallarımız elverdikçe...
Ama ben o kadar abartılı bir mesaj göremiyorum

Neyse sohbet olmasın!

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
20. sayfa (Toplam 21 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 19, 20, 21  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi