Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ sizce cemre nasıl biri?

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Çok tatlı,güzel,şeker,harika,mükemmel,muhteşem,bitane ve ender birisi Very Happy

kemalvecemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
cemre benim için hayat damarları o olmazsa ben olmam

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 14:35 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel tatlı birisi

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 15:41 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kemal çok doğru söyledin.. Katılıyorum... Cemre benim hayat damarım... O olmazsa düşer, ölürüm!!

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 16:37 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel,tatlı,şirin,hayat dolu birisi.

xxXAySeNuRXxx
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 23:38 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
yeri geldiğinde havasını atan yeri geldiğin ağırbaşlılığından ödün vermeyen cana yakın biri
BENCE

alipsk
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
müthiş bir kız ve çok sempatik...

hepsilokum
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
abartılacak kadar güzel olduğunu düşünmüyorum ama çirkin değil tabi
bazı fotolarda ama çok güzel çıkıyor
bazen sempatik gelsede çoğunlukla soğuk geliyor

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsilokum, bu senin düşüncen...
Bana göre Cemre bir numara ve abartılacak kadar güzel... Wink
Ama senin yorumuna da saygı duyarım! Açıkça düşüncelerini ifade etmişsin... Wink

seydacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 21:39 - Mesaj konusu: bence...
Yeni Üye Yeni Üye
Aranıza daha az önce katılan biri olarak cemre tek kelimeyle süper Wink

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hoşgeldin o zaman Şeyda... Wink

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 22:33 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Cemre sempatik biri,güzelliğini bu arka plana atar bence.Gerçekten çok sempatik,ara sıra ortaya çıkan çocuk ruhu ise onu daha sempatik kılıyor Smile

erenilkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
çok tatlıu bir kız cemremi çok seviyorummmm Razz

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
Ben onu kelimelerle anlatamam..Ama gülüşü çok güzel ve akıllı, sempatik biri..

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 18:00 - Mesaj konusu: Sizce Cemre Nasıl Biri
Üye Üye
Bence cemre harika ötesi, muhteşem ötesi, süper ötesi , güzel ötesi yani cemre bütün güzelliklerin ötesinde birşey

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
18. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi