Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ sizce cemre nasıl biri?

iroshyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
cemre çok güzel ve şeker ama aynı zamanda da inatçı biri

cimbomluA
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bilmem ki....şeker,tatlı,sempatik...

bedris
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 18:27 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
cemre süper bir kız çok seviyorum onu

TarzGril92
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
Hoş bir kız, gruptan en çok cemreyi seviyorum. Güzel bir sese ve dans yeteneğine sahip. İyide oyunculuk yapıyor..

erenkolik92
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 19:24 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
derin demiş ki:
CEMRE ÇOK HAREKETLİ ÇOK TATLI Bİ KIZ GÜZEL AMA ERENDEN GÜZEL OLAMAZZ...

bencede Wink Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Görevli Görevli
erenkolik92 demiş ki:
derin demiş ki:

bencede Wink Wink
çok halısınız katılıyorum Very Happy Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Takımdan Takımdan
darkangell demiş ki:
erenkolik92 demiş ki:
derin demiş ki:

bencede Wink Wink

Çok doğru Very Happy

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Takımdan Takımdan
berkanyoshy demiş ki:
darkangell demiş ki:
erenkolik92 demiş ki:
derin demiş ki:

bencede Wink Wink

Çok doğru Very Happy

evet çok haklısın Very Happy

crn95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
çok iyi oyunculuk yapıyor.süper dans ediyor. sesi müthiş. muhteşem dörtdörtlük kız

mertto
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 15:54 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
tek kelimeyle mükemmel Wink Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Takımdan Takımdan
Uzaktan bakıldığında isyankar gibi görünüyor. Sanki herşeye herkeze karşıymış gibi ama öyle değil.

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 19:08 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Görevli Görevli
mayko demiş ki:
Uzaktan bakıldığında isyankar gibi görünüyor. Sanki herşeye herkeze karşıymış gibi ama öyle değil.
evet çok doğru söylüyorsun. bencede cemre böyle biri Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Takımdan Takımdan
sevimli Smile

cemreVufuk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 16, 2007 01:18 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
CEMRE : SadSad
-Çok güzel,
-Çok tatlı,
-Çok şeker,
-Çok akıllı,
-Çok başarılı(oyunculuk),
-Çok başarılı(şarkıcılık),

Ve hala okuyor dimi Mimar Sinan Üniversitesi'nde?
Lütfen söyleyin:)

cemreVufuk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 16, 2007 01:36 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri?
Üye Üye
Diğer grup üyelerine göre Cemre:

Gülçine göre Cemre çok cimcimeymiş.Açık gözmüş ve gözünden hiçbir şey kaçmıyormuş.Ayrıca az çakalda değilmiş.

Yasemine göre Cemre inatçının tekiymiş. Yersiz inatları varmış.Bazende huysuzlukları tutuyormuş.Onla ilgilenmelerini çok istermiş.İlgiyi çok severmiş.İlgisiz kaldığı zaman huysuzluk yaparmış.

Erene göre de Cemre ilgi manyağıymış.İlgiyi kaybettiği anda ilgiyi başka yerde ararmış.İlgi hep kendi üstünde olsun istermiş. Cemre kim doğruysa onu sonuna kadar savunurmuş.İçinde bol bol insan sevgisi olan biriymiş.

Daha önce bu bilgileri başkası verdimi bilmiyorum ama verdiyse kusura bakmasın görmedim SmileSmile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
12. sayfa (Toplam 21 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 19, 20, 21  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi