| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ sizce cemre nasıl biri? |
| iroshyasemin |
Tarih: Salı, Ağustos 21, 2007 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Yeni Üye

|
| cemre çok güzel ve şeker ama aynı zamanda da inatçı biri |
|
|
|
|
| cimbomluA |
Tarih: Salı, Ağustos 21, 2007 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| bilmem ki....şeker,tatlı,sempatik... |
|
|
|
|
| bedris |
Tarih: Salı, Ağustos 21, 2007 18:27 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Yeni Üye

|
| cemre süper bir kız çok seviyorum onu |
|
|
|
|
| TarzGril92 |
Tarih: Salı, Ağustos 21, 2007 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Üye

|
| Hoş bir kız, gruptan en çok cemreyi seviyorum. Güzel bir sese ve dans yeteneğine sahip. İyide oyunculuk yapıyor.. |
|
|
|
|
| erenkolik92 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 19:24 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Üye

|
derin demiş ki: CEMRE ÇOK HAREKETLİ ÇOK TATLI Bİ KIZ GÜZEL AMA ERENDEN GÜZEL OLAMAZZ...
bencede  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Görevli

|
erenkolik92 demiş ki: derin demiş ki: CEMRE ÇOK HAREKETLİ ÇOK TATLI Bİ KIZ GÜZEL AMA ERENDEN GÜZEL OLAMAZZ...
bencede  çok halısınız katılıyorum  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Takımdan

|
darkangell demiş ki: erenkolik92 demiş ki: derin demiş ki: CEMRE ÇOK HAREKETLİ ÇOK TATLI Bİ KIZ GÜZEL AMA ERENDEN GÜZEL OLAMAZZ...
bencede  çok halısınız katılıyorum 
Çok doğru  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Takımdan

|
berkanyoshy demiş ki: darkangell demiş ki: erenkolik92 demiş ki: derin demiş ki: CEMRE ÇOK HAREKETLİ ÇOK TATLI Bİ KIZ GÜZEL AMA ERENDEN GÜZEL OLAMAZZ...
bencede  çok halısınız katılıyorum 
Çok doğru 
evet çok haklısın  |
|
|
|
|
| crn95 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Yeni Üye

|
| çok iyi oyunculuk yapıyor.süper dans ediyor. sesi müthiş. muhteşem dörtdörtlük kız |
|
|
|
|
| mertto |
Tarih: Cuma, Eylül 14, 2007 15:54 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Yeni Üye

|
tek kelimeyle mükemmel  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Eylül 14, 2007 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Takımdan

|
| Uzaktan bakıldığında isyankar gibi görünüyor. Sanki herşeye herkeze karşıymış gibi ama öyle değil. |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cuma, Eylül 14, 2007 19:08 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Görevli

|
mayko demiş ki: Uzaktan bakıldığında isyankar gibi görünüyor. Sanki herşeye herkeze karşıymış gibi ama öyle değil. evet çok doğru söylüyorsun. bencede cemre böyle biri  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, Eylül 14, 2007 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Takımdan

|
sevimli  |
|
|
|
|
| cemreVufuk |
Tarih: Pazar, Eylül 16, 2007 01:18 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Üye

|
CEMRE : 
-Çok güzel,
-Çok tatlı,
-Çok şeker,
-Çok akıllı,
-Çok başarılı(oyunculuk),
-Çok başarılı(şarkıcılık),
Ve hala okuyor dimi Mimar Sinan Üniversitesi'nde?
Lütfen söyleyin:) |
|
|
|
|
| cemreVufuk |
Tarih: Pazar, Eylül 16, 2007 01:36 - Mesaj konusu: Cevap: sizce cemre nasıl biri? |
|
|
Üye

|
Diğer grup üyelerine göre Cemre:
Gülçine göre Cemre çok cimcimeymiş.Açık gözmüş ve gözünden hiçbir şey kaçmıyormuş.Ayrıca az çakalda değilmiş.
Yasemine göre Cemre inatçının tekiymiş. Yersiz inatları varmış.Bazende huysuzlukları tutuyormuş.Onla ilgilenmelerini çok istermiş.İlgiyi çok severmiş.İlgisiz kaldığı zaman huysuzluk yaparmış.
Erene göre de Cemre ilgi manyağıymış.İlgiyi kaybettiği anda ilgiyi başka yerde ararmış.İlgi hep kendi üstünde olsun istermiş. Cemre kim doğruysa onu sonuna kadar savunurmuş.İçinde bol bol insan sevgisi olan biriymiş.
Daha önce bu bilgileri başkası verdimi bilmiyorum ama verdiyse kusura bakmasın görmedim   |
|
|
|
|
|
|