| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
| gizem1556 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 17:57 - Mesaj konusu: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar merak ettim de siteye girdikten sonra kaç saat boyunca sitede dalaşıyorsunuz Ne kadar zaman sitede kalıyorsunuz
Mesela ben bir günde 2-3 saat bu sitedeyim annem zor alıyor bilgisayarın başından
Siz ne kadar kalıyorsunuz cevaplarınızı bekliyorum... |
En son gizem1556 tarafından Pazartesi, May 5, 2008 18:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
Sosyal İmleme
|
| alice |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben 1-2 saat ancak kalabiliyorum |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Görevli

|
Valla mod olduğum için her fırsatta burda oluyorum....
Fırsat buldum mu giriyorum...
Hem evim gibi oldu site artık hem de mod olduğum için girmeye çalışıyorum sürekli...Ama sağolsunlar adminlerimiz bizim derslerimiz oluyor çok yardımcı oluyor sitede...
Ama siteye bir gün girmesem sinirli oluyorum o gün...Bağımlılık yaptı...  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Valla bana hafta içi bilgisayar yüzü yok. Ama hafta sonu ful bilgisayar başındayım bazen işim çıkıyor veya arkadaşlarla gezdiğimden dolayı giremiyorum onun dışında hafta sonu bol bol girerim.  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Takımdan

|
Gün gün değişiyor tabi. Yarım saat anca kalabildiğimde oluyor 6-7 saati burda geçirdiğimde  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:23 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Takımdan

|
Her bilgisayarın başına geçtiğimde hemen siteyi açıyorum..  |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:24 - Mesaj konusu: ben |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben hafta içi okul yüzünden 1-2 saat ödevim yoksa 3 saat hafta sonu 5-6 oluyor her bilgisayarın başına geçtiğimde buraya giriyorum
(annem artık kızım senin başka işin yok mu? hep buraya giriyorsun demeye başladı )  |
|
|
|
|
| hepsikolikleri |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:25 - Mesaj konusu: uzat elini |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Takımdan

|
Ben zaten bilgisayarı bu site için açıyorum hep. Bilgisayar ne kadar açık kalırsa ben de sitede o kadar dolaşıyorum demektir.  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Vallahi her bilgisayarımı açtığımda giriyorum.Günde de her zaman mutlaka girerim.Favori sitem burası...Fırsat buldukça mutlaka  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:04 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| pc'em ne zaman açık olursa ama en çok 18 20 arası |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| değişiyor tabi günden güne bazen yarım saat bazen 6 saat ... |
|
|
|
|
| hepsidelisy |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Üye

|
| benimde değişiyor bazen yeni birşey yoksa eğer 15 dk bazen 1-2 saat bazen 5 saat yani belli olmuyor |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Takımdan

|
Yerine göre;5 dakikada 5 saatde..  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Görevli

|
Gün gün değişiyor ama, internete girdiğim an önce bu siteyi açıyorum. Açılış sayfası yaptım İnternet kafelere gittiğimde de, açılış sayfası yapıyorum. Hem benim için kolaylık, hem reklam İnternette olduğum her an, bu site açık oluyor. Benimde 6-7 saati buluyor  |
|
|
|
|
|
|