Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?

SeLyNHepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Özür dileyerek bir şey söylemek istiyorum;
Alıntı:
Ben sana şimdi bu adminlerin nasıl olduğunu gösteririm. Terbiyesiz. Bir de bilip bilmeden konuşuyor.
Bütün mod ve adminler; bu kişiyi takip edin yeniden üyelik yapsa bile mesajlarını onaylamayın ve bana bildirin banlayalım.!

Öncelikle ben Selin çok üzgünüm yeni farkettim bu mesajı size yazdığım saçma mesajdan dolayı özür dilerim ama o mesajı ben yazmadım benim kuzenim var Beste benim yaşımda o benim üyelik ismimi ve şifremi biliyordu benim adıma girmiş burda bir şeyler yazmış gerçekten yemin edebilirim yeni okudum bana dün söyledi benim adıma yazdığını ben de çok kızdım, gerçekten çok üzgünüm ve çok çok özür dilerim beni affedebilir misiniz? Ben asla bende olan bir sorundan sizi suçlayamam zaten ben yazmamıştım!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Nolur beni affedin!...

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 19:05 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Takımdan Takımdan
Af dilemene gerek yok Selin...Bir yanlışlık olmuş.Bu herkesin başına gelebilir...Bence adminler senin durumunu anlayacaktır ve seni banlamamışlar zaten üzülme... Wink

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Takımdan Takımdan
Bir daha kendi şifreni kimse'ye verme ve böyle sorunlarla karşılaşma... Wink
çok kez sorunlar yaşadığını bildiyim için sana bunu söylüyorum...
Umarım bu sana küçük bir ders olmuştur ve bir daha tekrarlanmaz Wink

En son sinem68eren tarafından Perşembe, May 15, 2008 20:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

SeLyNHepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Teşekkürler samanyolu inşallah senin dediğin gibi olur Crying or Very sad Crying or Very sad Sana da teşekkürler Sinemcim bir daha asla vermeyeceğim zaten Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Yani bir daha tövbe!..

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 19:37 - Mesaj konusu: Kürsünüz ~ SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
geçmiş olsun bu arada üzülme selin bir hata olmuş bence herkes seni anlayacak(benim gibi sert biri bile anlamışsa herkes anlar)

SeLyNHepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
İnşallah Burcunurcum

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Site Admin Site Admin
Selinck demiş ki:
Ben 1 kere banlandım şimdide şifremi değiştirmiş birisi 3. kez yeniden üye oluyorum bıktım artık Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Koskoca Site Ama İnanamıyorum Birileri şifremi değiştiriyor ve görevliler hiç bir önlem almıyor Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Elli yere, duyurulara, üye olurken, üyelik sözleşmesinde bakın kaç yere yazmışız. Siz okuma zahmetinde bile bulunmayın ve çünkü bu kadar yere yazdık üyelikliklerin ve şifrenizin güvenliği sizlere aittir. Biz kimseye ne olursa olsun vermeyeceğiz.... vs... vs.. diye sonra siz tutun bize yukarıdaki mesajı yazın.
Sonrada gelin diyinki şu yapmış üzgünüm. Dalgamı geçiyorsun? Evil or Very Mad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi