| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
| mart17 |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 13:14 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Site Admin

|
Selin birincisi bunun yeri bu başlık değil. İkincisi şifrenin çalınması veya değiştirilmesi nasıl sitenin suçu oluyor anlamadım.  |
|
|
|
|
| Selinck |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 13:16 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Ama başka arkladaşlarım bizim bilgisayarda açabiliyor!.. |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Görevli

|
Selinck; bunun yeri bu başlık değil lütfen ama...  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Takımdan

|
Bilgisayarında bir trojan ve ya keylogger varsa bu virüsü yerleştiren kişi o bilgisayarda ki bütün şifreleri ele geçirip değiştirebilir. Yani arkadaşlarının senin bilgisayarında oturum açabilmesinin tek sebebi henüz virüsü yerleştiren kişinin o şifreleri farketmemiş olması. Farkedipte onları da değiştirirse o arkadaşlarında oturum açamaz. Senin tek yapabileceğin şu anda bilgisayarına format atmak ve daha sonra şifreni bir kez daha değiştirmek  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Site Admin

|
Ben sana şimdi bu adminlerin nasıl olduğunu gösteririm. Terbiyesiz. Bir de bilip bilmeden konuşuyor.
Bütün mod ve adminler; bu kişiyi takip edin yeniden üyelik yapsa bile mesajlarını onaylamayın ve bana bildirin banlayalım.! |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 12:07 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Selin biraz fazla kötü konuşmuşsun önlemleri çok iyi alıyorlar bence... Senin yerine birinin geçip değiştirdiğini nerden bilebilirlerki...
Ben sitede 4-5-6 saat falan kalıyorum...  |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 15:04 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Günde 4,5 ya da 5 saat... |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Üye

|
ne kadar bilgisayarda kalırsam o kadar açık kalıyorum 1-4 saat arası değişiyor  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 13:00 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bilemiyorum, değişebiliyor. |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
benim annemler beni bilgisayar başında görünce tırlattıkları için ben yarım saat-2 saat arası kalabiliyorum  |
|
|
|
|
| xXhepsikolikXx |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 22:47 - Mesaj konusu: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Üye

|
5-7 saat...  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 23:00 - Mesaj konusu: Kürsünüz ~ SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bende 4-5 saat zaten sadece bu siteye giriyorum |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Salı, May 13, 2008 12:35 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| Crazy4Hepsi |
Tarih: Salı, May 13, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Ben sabahları 1-2 saat akşamları da 1-2 saat  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 20:12 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| OKS yüzünden 8 Haziran'a kadar hiç giremeyeceğim de denilebilir. |
|
|
|
|
|
|