Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 25, 2008 18:32 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Takımdan Takımdan
Eski mesajıma bakıp hüzünlendim şimdi Crying or Very sad 16 Nisan'a kadar iki-üç günde 5-10 dakikaya devam Sad

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 27, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Görevli Görevli
aynen mehmet mayıs 1 e kadar 5-10 dakika ne kötü ya ama mayıs ayı gelince yeni konularla sıkı bir dönüş yapacağım

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 27, 2008 17:59 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
benim saatim belli olmuyor ama uzun süre kalıyorum

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla ben ilk kez 1 haftadır bu siteye giremedim . . .
Şimdiye kadar ne haberler gelmiş . .
Bazılarında sevindim bazılarında sevinmedim . . .

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
1 saat

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yazılı, sınav vs. olmazsa baya bir kalıyorum.Saati bende kalsın. Very Happy Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 19:14 - Mesaj konusu: .
5- 6 saat işte... Very Happy Very Happy

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 22:43 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
1-2 saat Very Happy Bazen bırakıyorum msnde takılıyorum 3-4 saat açık oluyor ama ben 1-2 saatini değerlendiriyorum diğer 1-2 saat açık oluyorum hiçbir şey yapmadan Very Happy

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 22:58 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Üye Üye
1-2 saat kalabiliyorum..

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Takımdan Takımdan
Cumaları uzun süre kalabiliyorum. Ama diğer günler açamıyorum.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Takımdan Takımdan
Bugünlerde hiç giremiyorum.

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 23:52 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet sınavlar ve aile nedeniyle pek giremiyorum bende. Girdiğim zamanda 15-20dk fazla değil. Sad

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 11:52 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Görevli Görevli
ohh be mayıs ayı geldi en sonunda artık 2-3 saat her gün burdayım bu saat sınırı 4 e de çıkabilir sonuç olarak artık her gün buradayım işte Wink

Selinck
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Ben 1 kere banlandım şimdide şifremi değiştirmiş birisi 3. kez yeniden üye oluyorum bıktım artık Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Koskoca Site Ama İnanamıyorum Birileri şifremi değiştiriyor ve görevliler hiç bir önlem almıyor Evil or Very Mad Evil or Very Mad

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 13:12 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Takımdan Takımdan
Selinck bu %99.9 ihtimalle siteden değil seni Pc'nde bulunan bir keylogger ya da trojandan kaynaklanıyor Wink Bilgisayarına bir format attır Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi