| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
| balsuratum |
Tarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Üye

|
| ben bilgisayarı açtığımda direk bu siteyi açıyorum bilgisayar açık olduğu sürece bu sitedeyim.. |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, Ocak 12, 2008 00:57 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben de...
ama hafta içi giremiyorum,malum sbs...  |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Cumartesi, Ocak 12, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| hergün gelmeye çalışıyorum.... |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cumartesi, Ocak 12, 2008 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Valla bir haftadır giremiyom acayyip kötü oldum.Ama şimdi giriyorum.Valla girdimmi siteye en za 1 yada 2 saat en fazla 4-5 saat. |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Ocak 12, 2008 18:47 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Görevli

|
| Hergün burdayım, değişmezlerimden biri oldu... |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cumartesi, Ocak 12, 2008 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Takımdan

|
Ben gün boyu bu sitedeyim zaten internete birşeyler oldu sadece bu siteyi açıyor..  |
|
|
|
|
| berilsu |
Tarih: Cumartesi, Ocak 12, 2008 21:17 - Mesaj konusu: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
burdan çıkmayı hiç istemem ama bu sene sınava hazırlandığım için çok giremiyorum genelde ödev yapıyor oluyorum ama fırsat ve zaman buldukça burdayım  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Ocak 12, 2008 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Takımdan

|
Ben cidden söylüyorum abartmıyorum msn açıksa burası da açık...
Cuma günleri saat 3'ten yatana kadar internetteyim...
Cumartesi günleri de 4 saat falan...
Pazar günleri de aynı şekilde...  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Ocak 14, 2008 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Elimizdekilere bakalım:
Sürekli ''Ders çalışmazsan...'' diye öğüt veren bir anne
Takılmazsan darılan arkadaşlar
Dersane ödevleri
Okul ödevleri
anlayan anladı  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Ocak 14, 2008 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Ocak 14, 2008 23:43 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bill Gates bile ''Allah!'' der Mehmet  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Salı, Ocak 15, 2008 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Görevli

|
Bencede yani.....  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Çarşamba, Ocak 16, 2008 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
benim ki de aynı sizin gibi bende ekliyeyim:
:arrow:her gün 8 saat okul
2 saat yol
gittikçe zorlaşan okul
sınavlar
hemen küsen arkadaşlar
okula olan 40 ytl ve her gün artan borcum
babamın baskısı
daha çok var tabi bunlar %65 i |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Cuma, Ocak 18, 2008 15:19 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Takımdan

|
| Benim girmediğim bir gün yoktur girdiğimdede en az 2 saat kalıyorum!! Çok güzel eğlenceli. |
|
|
|
|
| tilbe95 |
Tarih: Pazar, Ocak 20, 2008 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Üye

|
| Banada bağımlılık oldu her nete girdiğimde bu sitedeyim benimde 4-5 saati buluyor. |
|
|
|
|
|
|