| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
| iremeren41 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| OrHaNnN |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:59 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Üye

|
| Henüz yeni kayıt oldum ama derslerim çok olduğu için hafta içi yarım saat 1 saat girebilirim hafta sonu ise 1-2 saat girebilirim. |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben genelde internete girdiğimde sadece bu siteye girmiyorum.mesela ilk msn mi açıyorum.sonra bu siteyi açıyorum.daha sonra da youtube u falan açıyorum.yani sadece bu siteyi açmıyorum.ben de herhalde bu sitede yarım saat falan duruyorumdur. |
|
|
|
|
| BeyonceShakira |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Üye

|
| Bilgisayarı her açtığımda giriyorum.Yarım saat ya da bir saat giriyorumdur herhalde. |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 23:27 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Takımdan

|
Annem evdeyse en fazla 1 saat.
Annem evde değilse +4 saat.  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 23:43 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Takımdan

|
Naz'cım ben de aynı şekilde...
benim de açılış sayfası yani...
ben hafta sonları girebiliyorum buraya maalesef ve her gün EN AZ 4 saat netteyim...
yani burada...  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 23:57 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben 2-3 saat.Bu aralar zaten nadir giriyorum.Malum ödevler  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Pazar, Aralık 16, 2007 00:18 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
|
Misafir
|
|
|
|
| emayfan111 |
Tarih: Pazar, Aralık 16, 2007 13:39 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| elifyoshy |
Tarih: Salı, Aralık 18, 2007 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| cemremscs |
Tarih: Salı, Aralık 18, 2007 22:47 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Üye

|
pc açık durduğu sürece ben sitedeyim  |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 12:36 - Mesaj konusu: en |
|
|
Üye

|
en fazla 4 saat kalabiliyorum  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| eğer yapmam gereken çokönemli birşey yoksa yada zamanım varsa çok uzun süre kalabiliyorum am a 15 dk kaldığım bile oluyor o zamanlarda da zaten aklım burada kalıyor |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| dün her zaman ki gibi yine site de çok kaldım babam bilgisayarımı elimden aldı vermedi. kızdı bayağı yeter artık oğlum dedi ne bu sabah akşam site desin bu ne kadar çok hepsi aşkı diye. bir de site sende bağımlılık yaptı dedi. |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 16:43 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben her zaman girmeye çalışıyorum ama ödevler,sınavlar yüzünden haftasonları 4-5 saat oluyor. |
|
|
|
|
|
|