Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?

iremeren41
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Üye Üye
fırsat buldukça

OrHaNnN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:59 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Üye Üye
Henüz yeni kayıt oldum ama derslerim çok olduğu için hafta içi yarım saat 1 saat girebilirim hafta sonu ise 1-2 saat girebilirim.

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben genelde internete girdiğimde sadece bu siteye girmiyorum.mesela ilk msn mi açıyorum.sonra bu siteyi açıyorum.daha sonra da youtube u falan açıyorum.yani sadece bu siteyi açmıyorum.ben de herhalde bu sitede yarım saat falan duruyorumdur.

BeyonceShakira
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Üye Üye
Bilgisayarı her açtığımda giriyorum.Yarım saat ya da bir saat giriyorumdur herhalde.

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 23:27 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Takımdan Takımdan
Annem evdeyse en fazla 1 saat.
Annem evde değilse +4 saat. Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 23:43 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Takımdan Takımdan
Naz'cım ben de aynı şekilde...
benim de açılış sayfası yani... Laughing
ben hafta sonları girebiliyorum buraya maalesef ve her gün EN AZ 4 saat netteyim...
yani burada... Laughing

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 23:57 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben 2-3 saat.Bu aralar zaten nadir giriyorum.Malum ödevler Sad

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 16, 2007 00:18 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Misafir
HOŞGELDİNİZ yazıyor tak internet explorer tak www.gruphepsi.org Wink Laughing

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 16, 2007 13:39 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
en fazla 1-2 saat

elifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 18, 2007 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Üye Üye
valla bazen 1 saat bazen 5 saat ama yarım saatten az olmuyor genelde

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

cemremscs
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 18, 2007 22:47 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Üye Üye
pc açık durduğu sürece ben sitedeyim Smile

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 12:36 - Mesaj konusu: en
Üye Üye
en fazla 4 saat kalabiliyorum Confused

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
eğer yapmam gereken çokönemli birşey yoksa yada zamanım varsa çok uzun süre kalabiliyorum am a 15 dk kaldığım bile oluyor o zamanlarda da zaten aklım burada kalıyor

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
dün her zaman ki gibi yine site de çok kaldım babam bilgisayarımı elimden aldı vermedi. kızdı bayağı yeter artık oğlum dedi ne bu sabah akşam site desin bu ne kadar çok hepsi aşkı diye. bir de site sende bağımlılık yaptı dedi.

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 16:43 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben her zaman girmeye çalışıyorum ama ödevler,sınavlar yüzünden haftasonları 4-5 saat oluyor.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi