Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ site her yerde

medimer
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 10:55 - Mesaj konusu: site her yerde
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar ve adminlerim modlarım bu sitenin resimleri yapışkan olarak yapılmış ve ben gördüm aldımda her kırtasiyede var bu sayede üzerine isim yazılarak site her yerde duyruluyor!

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 12:04 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Site Admin Site Admin
Çok ilginç Rolling Eyes
Emin misin? Çünkü biz herhangi bir yere yapışkan vs bastırma gibi bir durum iletmedik.
Medimer sana zahmet olmaz ise; o yapışkanların bir tanesinin resmini çekip buraya atabilir misin bakarız? Bir de son olarak hangi muhitte, kentte?

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 13:05 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Takımdan Takımdan
evet medimer siteye koyarmısın bizde görelim sitenin adminleri böyle birşey yapmadan nasıl olmuş,kim bastırmış ki? Rolling Eyes

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Takımdan Takımdan
Bir ara kırtasiyelerde Sıla dizisi çılgınlığı vardı. Kartpostal, etiket, defter kabı bile vardı. Ama üzerinde site adresi falan yoktu. Eğer bizim sitenin adresi yazıyorsa üzerinde ne güzel bedavadan reklamımız oluyor. Wink

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Misafir
Evet medimer bir gönder varsa süper Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 23:43 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Görevli Görevli
Ay evet doğruysa, bedavadan reklamımız oluyor süper... Very Happy

yesilbahar
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 23:49 - Mesaj konusu: evet
Üye Üye
ya gerçekten bak herkes merak etti gönder şu resimlerden birkaç tanede bakalım

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 19, 2007 14:42 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Takımdan Takımdan
İlginçmiş Rolling Eyes inşallah öyledir Very Happy ne güzel bedavadan reklamımız oluyor. Wink Smile

medimer
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 19, 2007 17:32 - Mesaj konusu: peki
Yeni Üye Yeni Üye
tamam çekip koyucam ama şimdi olmaz

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 19, 2007 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Site Admin Site Admin
Rolling Eyes

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 19, 2007 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Vala ya.Ne güzel bedava reklam oluyor.

Edit:Aynı sözü tekrar etmişiz.Ekleri atayım bari Very Happy

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 19, 2007 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Shocked süper birşey bu!!

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 22, 2007 22:36 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Görevli Görevli
resimleri bekliyoruz medimer, cidden bedavadan reklam Wink

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 23, 2007 10:12 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Site Admin Site Admin
medimer demiş ki:
merakla beklediğiniz resim bu üzerinde hepsi yazıyor hepsinin ilk çekildiği resim odama yapıştırdım!burada görünmüo yazısı ama www.gruphepsi.org yazıyor gri renkle lütfen sırf bu site için çektim bu resmi galeri resimlerden bulmaya çalışıcam

Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

medimer
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 23, 2007 11:30 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Yeni Üye Yeni Üye
ben yeni konu olarak açmıştım ama olsun herkez görsün istedim böylede iyi

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi