Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ site her yerde

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Görevli Görevli
Helal olsun Beyza Very Happy Devam et Laughing Bende internet cafeye gittiğimde açılış sayfasını GrupHepsi.Org yapıyorum Very Happy

hepsiygec94
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Üye Üye
çok iyi

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
HEP destek TAM destek Exclamation Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Takımdan Takımdan
Evet...
Hep...
Laughing
İnşallah bizim sitemiz de tekrar eski başarısına kavuşur ve resmi fan sitesi olur Rolling Eyes

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 13:02 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnşallahh Buse.. Wink Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Süpermiş o zaman yaa...Sümbül sen de o posterlerin üzerine yazarsın GrupHepsi.Org diye
Tamam ama Naz o posterler bende yani benim duvarımda kimse görmüyor ki...Ya da buldum apartmanın dışına asacağım.Yanına da büyük harflerde sitemizin adı...Ya da bir çok Hepsi posteri alıp alışveriş merkezlerini dolaşıp camlarına asmalarını isteyeceğim.Ee tabi ki sitemizin ismini de ben kendi kalemlerimle yazacağım.Ama bu işi tek yapmam çok zor Confused Yardım almam gerekiyor.Üstelik okul ve dershane olmasa bu daha da kolay olurdu.Malesef okul ve dershane var ve de öğlenciyim....Naz yardıma gel!!! Laughing

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yanlız alışveriş merkezlerinin camına asmana izin vereceklerini zannetmiyorum..Bence şöyle ara sokaklardaki duvarlara asman güzel olur..Ben denemeyi düşünüyorum..apartmanlara falan... Razz

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Takımdan Takımdan
Aa evet yaa ben neden daha önce düşünemedim ki.. Laughing

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 21:04 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Görevli Görevli
Zevkle gelirim Very Happy Sonra burada da yapıcaz ama Laughing

Alışveriş Merkezlerine izin vericeklerini ben de sanmam ama diğer yol niye aklıma gelmedi ki Very Happy Laughing

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Naz biz senle bir olunca dünyayı yıkarız.Sen yeter ki gel...Biz senle izin almadan asar kaçarız Laughing

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 2, 2008 12:28 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Takımdan Takımdan
Bu sitenin reklama hiç ama hiç ihtiyacı yok.Başta ben de reklam yapayım dedim.Ama baktım zaten günde en az 70-80 kişi üye oluyor. Wink Very Happy

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 2, 2008 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bugün farklı bir dershanede sınava girdim.Sınavı erken bitirdim.Hoca da bana bakıyordu.Sıraya nasıl adresi yazacağımı düşünüyordum.Oradan bir çocuk hocayı yanına çağırdı.Hocaya soru soruyordu.Fırsattan istifade bende yazdım.Sonra cevap kağıdını verip çıktım. Laughing Gruphepsi.org´un casus üyelerinden oldum sanırım. Confused Razz Beyza ve Naz da bu casus üyelere dahil...

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 2, 2008 17:31 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Görevli Görevli
Laughing Laughing Laughing Casus üye mi? Sevdim bunu Very Happy
1- Dünyayı yıkarsak Gülçin, Cemre, Yasemin ve Eren de gider. Kalsın Very Happy
2- Gizlice asar kaçarız da, polisleri de peşimizde götürmeyelim. Daha 3. albüm var, yakalanamam Laughing

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
1-Haklısın.Vazgeçtim.
2-Sen merak etme.Biz yakalanmayız.Çok güzel bir plan yaparız.Olmazsa içeri düştüğümüzde ailemizden albümü almalarını ister,orada bol bol dinleriz. Very Happy
3-Bugün yine reklam yaptım.Okul sıralarına www.gruphepsi.org yazdım.Atına da
Üye ol,eğlenceye doy,mutlu ol... Very Happy

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 20:55 - Mesaj konusu: Site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sümbül ben de yazdım sıraya keşke daha önceden aklıma gelseydi aynen böyle yazdım;
Www.GrupHepsi.Org Grup Hepsi'nin en güzel fan sitesi
bunu yazdım neyse ki yakalanmadım Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi