Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ site her yerde

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 29, 2007 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel Smile
teşekkürler

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 30, 2007 11:56 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Takımdan Takımdan
Birazcık geç oldu cevabım ama Gözde yetişmiş. Resimin üzerindeki yazıyı ben de göremedim ama görünüyormuş Smile

CemreveGulsah
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 17, 2008 10:28 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Üye Üye
Gönder şu resimlerden lütfen. Very Happy Very Happy

hepsi1fun
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 22, 2008 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Yeni Üye Yeni Üye
Ben de çoğu zaman rastlıyorum.Buraya kaydedilen resimlerin üstünde www.gruphepsi.org etiketi oluyor.Üretici firmalar da bu resimleri kaydedip bastırınca sitenin otomatik reklamı yapılmış oluyor. Laughing Bu nedenle doğal olarak www.gruphepsi.org'un reklamı yapılmış oluyor.

CemreveGulsah
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 27, 2008 10:11 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Üye Üye
Teşekkürler. Wink

CemreveGulsah
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 27, 2008 10:19 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Üye Üye
Bende resimleri bekliyorum. Wink

CemreveGulsah
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 31, 2008 11:54 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Üye Üye
Bencede süper birşey. Wink

karabonus
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 21, 2008 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Yeni Üye Yeni Üye
evet burada da gördüm bir etiketin üzerinde sitemizin adresi yazıyordu reklam yapmış olduk böylece

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 21, 2008 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Eğer öyleyse süper ama ben göremedim ya Rolling Eyes

asksakizigulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Yeni Üye Yeni Üye
evet bende gördüm.sitemizin reklamı vardı.

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 23:33 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Görevli Görevli
Bende hiç görmedim.. Confused

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 23:59 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Takımdan Takımdan
Ben bir rozette gördüm...Hepsi 1. albümden bir resim imzalamış. Ve sitemizde de var o resim. 2 yerde GrupHepsi.Org yazıyor...Çantamdaki rozetlere bakan sitemizin reklamını da görüyor Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim rozetlerimde sitemizin adı yok ya...Acaba çantama kalemle mi yazsam... Confused

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 21:37 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Görevli Görevli
Hehe iyi fikir.. Laughing

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 23:13 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bir şeyde ben söyleyeyim,sitelerde dolaşırken bende çok sık görüyorum gruphepsi.org imzalı fotoğraf yani buradaki üyeler buradan resim alıp başka sitelerde yayımlıyorlar hatta bazıları kapatmaya bile çalışıyorlar ama kenarlarından anlaşılıyoor bu siteden olduğuu Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi