Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Sınav haftası

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 20, 2008 13:44 - Mesaj konusu: Sınav haftası
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar bu sıralar sınavlar haftası mı?
Olanlar yazarsa sevinirim.

asicemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 20, 2008 13:58 - Mesaj konusu: Cevap: Sınav haftası
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet root, artık internete giremiyorum, ders çalışıyorum. Sad

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 20, 2008 14:01 - Mesaj konusu: Cevap: Sınav haftası
Site Admin Site Admin
Bitince girersin. Acele etme dersler daha önemli hayatın için...

asicemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 20, 2008 14:08 - Mesaj konusu: Cevap: Sınav haftası
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet bende öyle yapıyorum. Ama o kadar yazılı var ki bitmek bilmiyor Mad

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 20, 2008 14:42 - Mesaj konusu: Cevap: Sınav haftası
Takımdan Takımdan
Bizim yazılılar bitti. Bir tek haftaya bugüne Din Kültürü yazılısı kaldı. 2. yazılılar da heralde bayramdan 1 hafta önce başlayacak Murat abi.. Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 20, 2008 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Sınav haftası
Site Admin Site Admin
Wink

Bu sıralar sitede pek kimsecikler yok ondanmı acep diye düşündüm sizlere bir sorayım dedim.

hepsi08cns
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 20, 2008 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sınav haftası
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bizde yazılılar çoğundan olduk 2. yazılılar bayramdan sonra bayramdan sonra az girmeye başlarım

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 20, 2008 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Sınav haftası
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yazılılar bir başlayınca bir daha dönem sonuna kadar bitmiyor Crying or Very sad
Bende boş vakitlerimde 1 saat yarım saat girmeye çalışıyorum Wink

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 20, 2008 17:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sınav haftası
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla benim de derdim bu Crying or Very sad Bir de hocalar çocuklara çok gelmesin diye dağıtmışlar sınavları haftalardır sınav olyoruz.İnternete giremiyorum televizyon izleyemiyorum depresyona giriyorum resmen..Bir an evvel bayram gelse de tatile girsek ya.. Exclamation Mad Laughing

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 20, 2008 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Sınav haftası
Takımdan Takımdan
Evet sınav haftası ama hergün 5 dk olsada giriyorum. Smile

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 20, 2008 19:40 - Mesaj konusu: Cevap: Sınav haftası
Takımdan Takımdan
Bizim daha yeni bitti.
Aralık'ta yine başlıyacak. Sad

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 20, 2008 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: Sınav haftası
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bizim 1. yazılılar okunmadan 2.lierin tarihleri verildi.Her hafta en az 2 yazılı... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Mad Confused

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 20, 2008 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: Sınav haftası
Takımdan Takımdan
Bugün bitti. Wink Hit artmaya başlar yakında Murat abi. Wink

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 20, 2008 20:33 - Mesaj konusu: Sınav haftası
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bizim de daha yeni bitti... Wink Smile Ohh dedim yani...

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 20, 2008 20:48 - Mesaj konusu: Cevap: Sınav haftası
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bizim de bitii ama 3 aralıkta fen var... Crying or Very sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi