| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:) |
Sevimli kahramanlardan en çok sevdiğiniz
| Tweety |
| [ 46 ] 36% |
| |
| Bugs Bunny |
| [ 62 ] 48% |
| |
| Tazmanya canavarı |
| [ 5 ] 3% |
| |
| Tom |
| [ 5 ] 3% |
| |
| Jerry |
| [ 9 ] 7% |
| |
Toplam Oylar : 127 |
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 13:46 - Mesaj konusu: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:) |
|
|
Görevli

|
Arkadaşlar herkesin küçüklüğünde ve halada izlediği sevimli kahramanlar çizgi filmimiz var..Siz bunlardan en çok hangisini seviyorsunuz.. Ben kendi fikrimi söyleyim en çok Bugs Bunny'i seviyorum..  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:) |
|
|
Görevli

|
Keşke şirinleri de koysaydın.
Neyse şirinlerden sonra; hep o kedi olmak istemişimdir, ne eziyetler çektiriyor ya fare ona ;
Ben o fareye gıcığım...
Tut onu Tom  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 14:20 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:) |
|
|
Takımdan

|
Power Rangers'lar vardı bizim zamanımızda Onları çok severdim ya. |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 14:31 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:) |
|
|
Takımdan

|
ben en çok tazmanya canavarını severim.  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 14:31 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:) |
|
|
Takımdan

|
Tweety tabiki...Bayılıyorum ya...  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 14:34 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:) |
|
|
Takımdan

|
Power Rangers' ya mayko tam yazacaklarımı yazmışsın.Bayılırdım Power Rangers'lara...
Kırmızı-Yeşil-Sarı-Pembe-Siyah-Mavi renklerdeydiler keşke yeniden yayınlansa..
Oradakilerden ise tom ve jery.
ve birde şirinler...  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:) |
|
|
|
Misafir
|
Power rangerse ben ara sıra denk geliyorum vede izliyorum süper ya yani mehmet abi burak hala varlar
En sevdiğim kahraman bugs bunnny süper zeka ya  |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 15:17 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:) |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bugs bunny çok tatlı  |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:) |
|
|
Kıdemli Üye

|
takiki de bugs bunny  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:) |
|
|
Takımdan

|
Tabiki de BUGS BUNNY yaa konuşması çok hoşuma gidiyor..  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 18:36 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:) |
|
|
Takımdan

|
benim küçüklüğüm onlarla geçti hep....Çıktıklarında "seviimliii kahraamanlaaaarrr" diye bağırırdım hep...Tom ve Jerry olsun, Bugs Bunny Tweety olsun, hepsine aşıktım ben....Hele hele Teletabisy(yazamadım şimdi yanlış oldu ama okunuşu TELATABİLER) => (Yine okunuşu) Tinkivinki, Dipsi, Lala, Po Aşıktım onlara, onların yanına gidebilmek için uçak parası biriktiriyordum Onlar da olmadığı için, diğerlerine de aşık olduğum için(şu an o kahramanların çizgi filmlerini görsem,yine izlerim ) ankete cevap veremiycem  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet gözde sana katılıyorum..Konuşması çok güzel ve çok komik bir tavşan  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:) |
|
|
Görevli

|
Bugs Bunny: He naber kardeş.  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 19:08 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:) |
|
|
|
Misafir
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:) |
|
|
Takımdan

|
Küçüklük durumum....Oy verdim ama elim hangisine geldiyse Bugs Bunny ye geldi heralde, artış olmuş onda  |
|
|
|
|
|
|