Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:)

Sevimli kahramanlardan en çok sevdiğiniz

Tweety  
36%
  [ 46 ]  36%

Bugs Bunny  
48%
  [ 62 ]  48%

Tazmanya canavarı  
3%
  [ 5 ]  3%

Tom  
3%
  [ 5 ]  3%

Jerry  
7%
  [ 9 ]  7%

Toplam Oylar : 127
darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 13:46 - Mesaj konusu: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:)
Görevli Görevli
Arkadaşlar herkesin küçüklüğünde ve halada izlediği sevimli kahramanlar çizgi filmimiz var..Siz bunlardan en çok hangisini seviyorsunuz.. Question Very Happy Ben kendi fikrimi söyleyim en çok Bugs Bunny'i seviyorum.. Razz

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:)
Görevli Görevli
Keşke şirinleri de koysaydın.
Neyse şirinlerden sonra; hep o kedi olmak istemişimdir, ne eziyetler çektiriyor ya fare ona ;
Ben o fareye gıcığım...

Tut onu Tom Very Happy

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 14:20 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:)
Takımdan Takımdan
Power Rangers'lar vardı bizim zamanımızda Very Happy Onları çok severdim ya.

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 14:31 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:)
Takımdan Takımdan
ben en çok tazmanya canavarını severim. Very Happy

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 14:31 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:)
Takımdan Takımdan
Tweety tabiki...Bayılıyorum ya... Very Happy Smile

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 14:34 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:)
Takımdan Takımdan
Power Rangers' ya mayko tam yazacaklarımı yazmışsın.Bayılırdım Power Rangers'lara...

Kırmızı-Yeşil-Sarı-Pembe-Siyah-Mavi renklerdeydiler keşke yeniden yayınlansa.. Very Happy

Oradakilerden ise tom ve jery. Very Happy

ve birde şirinler... Very Happy

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:)
Misafir
Power rangerse ben ara sıra denk geliyorum vede izliyorum süper ya yani mehmet abi burak hala varlar Wink
En sevdiğim kahraman bugs bunnny süper zeka ya Laughing

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 15:17 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:)
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bugs bunny çok tatlı Smile

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
takiki de bugs bunny Wink Very Happy

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:)
Takımdan Takımdan
Tabiki de BUGS BUNNY yaa konuşması çok hoşuma gidiyor.. Laughing Wink

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 18:36 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:)
Takımdan Takımdan
benim küçüklüğüm onlarla geçti hep....Çıktıklarında "seviimliii kahraamanlaaaarrr" diye bağırırdım hep...Tom ve Jerry olsun, Bugs Bunny Tweety olsun, hepsine aşıktım ben....Hele hele Teletabisy(yazamadım şimdi yanlış oldu ama okunuşu TELATABİLER) => (Yine okunuşu) Tinkivinki, Dipsi, Lala, Po Laughing Aşıktım onlara, onların yanına gidebilmek için uçak parası biriktiriyordum Laughing Onlar da olmadığı için, diğerlerine de aşık olduğum için(şu an o kahramanların çizgi filmlerini görsem,yine izlerim Razz ) ankete cevap veremiycem Very Happy

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet gözde sana katılıyorum..Konuşması çok güzel ve çok komik bir tavşan Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:)
Görevli Görevli
Bugs Bunny: He naber kardeş. Wink

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 19:08 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:)
Misafir
Naz sakin ol Twisted Evil Rolling Eyes Razz Laughing

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sevimli Kahramanlardan en çok sevdiğiniz hangisi:)
Takımdan Takımdan
Küçüklük durumum....Oy verdim ama elim hangisine geldiyse Smile Bugs Bunny ye geldi heralde, artış olmuş onda Cool

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi