Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü

Grup Hepsi Şaka Albümünün En Güzel Şarkısı Hangisi?

4 Peynirli Pizza  
1%
  [ 1 ]  1%

İyisin  
2%
  [ 2 ]  2%

Yalnızlığım  
19%
  [ 15 ]  19%

Hep Bana  
7%
  [ 6 ]  7%

Aşk Herşeyi Affedermi ?  
11%
  [ 9 ]  11%

Yaz Yaz Yaz  
11%
  [ 9 ]  11%

Beni Kategorize Etme  
1%
  [ 1 ]  1%

Tavla  
27%
  [ 21 ]  27%

Sakın Gelme  
5%
  [ 4 ]  5%

Onu Alma Beni Al  
10%
  [ 8 ]  10%

Sımsıkı  
1%
  [ 1 ]  1%

Toplam Oylar : 77
MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 21:59 - Mesaj konusu: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Görevli Görevli
Arkadaşlar şaka albümünde en güzel şarkı sizce hangisi lütfen HEPSİ demeyelim çünkü bu albümü ilk dinleteceğimiz kişilere ilk hangi parçayı dinletmeliyiz onun tespitini yapmalıyız Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Görevli Görevli
Bence; tamamen profesyonel şarkıcı, besteci Sezen Aksu'nun şarkısı olan ONU ALMA BENİ AL... Wink

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 22:33 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Yalnızlığım bence. Ama Onu Alma Beni Al' da olabilir, Aşk Herşeyi Affeder Mi' de... Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Onu Alma Beni Bl veya da Aşk Her Şeyi Affeder mi? olabilir.Çünkü ben bizim kızlara ilk önce bu iki şarkıyı dinletiyorum.Sonra devamı geliyor. Laughing

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 23:51 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sakın Gelme ve Beni Kategorize Etme.Ayrıca 4 Peynirli Pizza da oldukça güzel.

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 01:11 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Görevli Görevli
Yalnızlığım ve Aşk Herşeyi Affeder Mi? çok duygusal sözlere sahip ama Onu Alma Beni Al ve Ben Kategorize de çok yaratıcı sözler var.. Smile

badpennytellmem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bence en güzeli 4 peynirli pizza ve tavla

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 24, 2008 10:20 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Onu Alma Beni Al bence de Wink Sakın Gelme de güzel! Wink

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 24, 2008 10:23 - Mesaj konusu: Şaka Albümündeki en güzel şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence İyisin ve Aşk Herşeyi Affeder mi Smile

blueyes
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 24, 2008 12:02 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
bence aşk herşeyi afferde mi

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 24, 2008 12:44 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
katılıyorum Beyza ama ekleme olarak İyisin

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 24, 2008 13:11 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Aşk Herşeyi Affeder mi? ve 4 Peynirli Pizza. Wink

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sakın Gelme ve Yalnızlığım

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 20:46 - Mesaj konusu: saka albümünde en güzel şarkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
En çok Onu Alma Beni Al hoşuma gidiyor.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 12:13 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Tabi ki : Yaz Yaz Yaz
Wink Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi