Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü

Grup Hepsi Şaka Albümünün En Güzel Şarkısı Hangisi?

4 Peynirli Pizza  
1%
  [ 1 ]  1%

İyisin  
2%
  [ 2 ]  2%

Yalnızlığım  
18%
  [ 15 ]  18%

Hep Bana  
7%
  [ 6 ]  7%

Aşk Herşeyi Affedermi ?  
12%
  [ 10 ]  12%

Yaz Yaz Yaz  
12%
  [ 10 ]  12%

Beni Kategorize Etme  
2%
  [ 2 ]  2%

Tavla  
26%
  [ 21 ]  26%

Sakın Gelme  
5%
  [ 4 ]  5%

Onu Alma Beni Al  
10%
  [ 8 ]  10%

Sımsıkı  
1%
  [ 1 ]  1%

Toplam Oylar : 80
sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 11:04 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Takımdan Takımdan
tavlaaaaa

disappointed
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 12:20 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
tavla ve yalnızlığım..

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 13:06 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
sakın gelme

frosya
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 10:00 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
aşk herşeyi affeder mi parçasının sözlerine bayılıyorum

whitewhale94
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
yalnızlığım dedim. şarkının sözleri gerçekten çok harika özellikle eren'in söylediği rap bölümü harika. ama sakın gelme'nin sözlerini de çok beğeniyorum.

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 14:07 - Mesaj konusu: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence Tavla

seagirl07
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
onu alma beni al Wink

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 10:26 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsi çok güzel ama sakın gelme, aşk herşeyi affeder mi? ve onu alma beni al şarkılarını çok seviyorum Very Happy Very Happy

En son hepsicicrazy tarafından Perşembe, Ağustos 28, 2008 16:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 11:13 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
en güzel şarkı sözleri;yanlızlıgım,sımsıkı,hep bana Wink

SSHEE
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
bence hepsi güzel ama benim en çok hoşuma giden şarkı tavla,aşk herseyi affeder mi ,onu alma beni al ,yanlızlım , hepsi sayılır Exclamation

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 17:12 - Mesaj konusu: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aslında hepsi çok güzel

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 23:38 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Ben 'HEPSİ'min eklediklerini sayacağım şimdi...
Yani rap bölümlerine göre sıralayacağım...
Sırayla değil bunlar ama...
Yalnızlığım, Hep Bana, Aşk Herşeyi Affeder Mi ve İyisin bence

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 12:42 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Misafir
bence tavla ve aşk herşeyi affedermi....

mero61
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 16, 2008 13:25 - Mesaj konusu: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
Bak atının terkesinide atmış gözleri şaşı gekinin
Mor kaftanlara sarmış hasbam odun gibi belini
Laughing Very Happy

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 16, 2008 16:59 - Mesaj konusu: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence "Onu Alma Beni Al" Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi