Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü

Grup Hepsi Şaka Albümünün En Güzel Şarkısı Hangisi?

4 Peynirli Pizza  
1%
  [ 1 ]  1%

İyisin  
2%
  [ 2 ]  2%

Yalnızlığım  
18%
  [ 15 ]  18%

Hep Bana  
7%
  [ 6 ]  7%

Aşk Herşeyi Affedermi ?  
12%
  [ 10 ]  12%

Yaz Yaz Yaz  
12%
  [ 10 ]  12%

Beni Kategorize Etme  
2%
  [ 2 ]  2%

Tavla  
26%
  [ 21 ]  26%

Sakın Gelme  
5%
  [ 4 ]  5%

Onu Alma Beni Al  
10%
  [ 8 ]  10%

Sımsıkı  
1%
  [ 1 ]  1%

Toplam Oylar : 80
hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 18:06 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Hep Bana'ya oy verdim ben...
Zor bir şarkı çünkü Wink

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
onu alma beni al Very Happy çünkü sözler tanıdık bana çok yakın ve içten geliyor ee tabi bunu birde hepsi söylüyor buda cabası Very Happy Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Laughing
Rapler de süper ama Laughing

yoshycemrebuket
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Misafir
yaz yaz yaz tabiikide ha bide onu alma beni al hoşuma gidiyor Laughing

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben en çok tavlayı beğeniyorum çok güzel

nafe86
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
bence tavla güzel bir şarkı

kevin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 00:09 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Tavla bence ama diğerleride çok harika... Wink

RakiNRoll
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 07:55 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
Ben HEPSİ grubununda şarkılarınında hastasıyım ama gerçeği söylemek gerekirse 4 peynirli pizza ile ben hayal kırıklığına uğradımSad

saesad
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 09:22 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Üye Üye
tabikide aşk herşeyi affedermi?

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 10:08 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
tavla ve onu alma beni al çok güzel şarkılar aslında bütün şarkılarıda güzel Very Happy

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 11:23 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Fikrimi değiştirdim.
"Yalnızlığım"

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence tavla

yoshycemrebuket
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 12:43 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Misafir
tabiikide yaz yaz yazz

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 08:52 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence "Yaz yaz yaz" ve "Hep bana" .Wink

En son eroSeda tarafından Cumartesi, Eylül 20, 2008 22:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 10:40 - Mesaj konusu: Cevap: Şaka albümündeki en güzel şarkı sözü
Takımdan Takımdan
eroSeda demiş ki:
bence yazyazyaz ve hep bana Wink

yoshycemrebuket demiş ki:
tabiikide yaz yaz yazz

Yaşayın be! Kim tutar sizi... Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi