Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)

ferdos
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Yeni Üye Yeni Üye
ben izledim klibiii Very Happy Wink

esin19gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 13:27 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Üye Üye
Teşekkürler Very Happy

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Üye Üye
sözler için teşekkürler klibinide seyrettim süper ya

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Takımdan Takımdan
Önemli değil

yoshylal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Yeni Üye Yeni Üye
ben sadece onlar seslendirdiği için filme gittim gerçi guzel değildi ama hepsi söylediği için güzeldi Very Happy Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 20:54 - Mesaj konusu: saol
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Arkadaşlar youtubede aradım ama bu şarkıyı bulamadım.Biri bulur ise buraya yapıştırsın adresi lütfen. Rolling Eyes

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Takımdan Takımdan
Bu şarkıyı internette bulamazsın..
Bulsan bile 15 - 20 saniyelik bir şarkı bulursun o kadar.
Çünkü bu şarkı daha internete konulmadı.. Wink
Ama şarkı programlarından bulabilirsin. Wink

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Üye Üye
Çok sağol hem şarkıyı nerden bulacağımız konusunda hemde şarkı sözleri için

lunatic
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 16:40 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Yeni Üye Yeni Üye
Meraba arkadaşlar ben yeni üye oldum site harika,
Evet bencede bütün şarkıları olduğu gibi yeni şarkılarıda çok güzel. Very Happy

LiLyuM
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Üye Üye
teşekkürler

paigege
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Yeni Üye Yeni Üye
Klibi süper bence. Very Happy Very Happy Very Happy

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Takımdan Takımdan
Önemli değil Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
ben izledim klibiii
Canım klip çekmediler ki nasıl izledin? Surprised Shocked

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben Winx'e gittim ve bu şarkının kısa bir bölümü vardı..o anki dinlediğimde,zaten bilmiyordum Hepsi'min olduğunu Yasemin'imin sesini duyunca anladım..çok slow bir şarkı pek beğenmedim..

Yoshy98
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 6, 2008 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Üye Üye
teşekkürler

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi