| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
| ferdos |
Tarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Yeni Üye

|
ben izledim klibiii |
|
|
|
|
| esin19gulcin |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 13:27 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Üye

|
Teşekkürler  |
|
|
|
|
| jbid |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Üye

|
| sözler için teşekkürler klibinide seyrettim süper ya |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| yoshylal |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Yeni Üye

|
ben sadece onlar seslendirdiği için filme gittim gerçi guzel değildi ama hepsi söylediği için güzeldi  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 20:54 - Mesaj konusu: saol |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Arkadaşlar youtubede aradım ama bu şarkıyı bulamadım.Biri bulur ise buraya yapıştırsın adresi lütfen.  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Bu şarkıyı internette bulamazsın..
Bulsan bile 15 - 20 saniyelik bir şarkı bulursun o kadar.
Çünkü bu şarkı daha internete konulmadı..
Ama şarkı programlarından bulabilirsin.  |
|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Üye

|
| Çok sağol hem şarkıyı nerden bulacağımız konusunda hemde şarkı sözleri için |
|
|
|
|
| lunatic |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 16:40 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Yeni Üye

|
Meraba arkadaşlar ben yeni üye oldum site harika,
Evet bencede bütün şarkıları olduğu gibi yeni şarkılarıda çok güzel.  |
|
|
|
|
| LiLyuM |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Üye

|
|
|
|
| paigege |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Önemli değil  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: ben izledim klibiii Canım klip çekmediler ki nasıl izledin?  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben Winx'e gittim ve bu şarkının kısa bir bölümü vardı..o anki dinlediğimde,zaten bilmiyordum Hepsi'min olduğunu Yasemin'imin sesini duyunca anladım..çok slow bir şarkı pek beğenmedim.. |
|
|
|
|
| Yoshy98 |
Tarih: Perşembe, Mart 6, 2008 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Üye

|
|
|
|
|
|