| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
| burak02 |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Biliyorum da burayada yazıyım dedim fark ettiysen.  |
|
|
|
|
| gulchin2906 |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet izledim klibi şarkı da klip de çok güzel  |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ay çok merak etmeye başladım...Ve Berkan'ın dediği gibi malesef KAÇIRDIM..
Keşke okul olmasaydı da klibi izleyebilseydim.. |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 17:59 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet Ben yanlış yazmışım sen bitanesin adlı şarkının klibi vardı..Ben izledim..Hatta tüm öğretmenlere izlettim..  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben de o saatte okuldaydım...Gelir gelmez izledim internetten.Tek kelimeyle harika.Hepsimin sesleri müthiş  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Youtube' da izledim de...Süper yaa...Rock söylemişler ve çok başarılılar...Tek kelimeyle süper  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Görevli

|
Çok süperdi yaa
Bitanelerim benim ne kadar da güzel olmuşlar yaa..
Yerim ben onlarıı..  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 23:02 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Gülçin'in eteğine bayıldım doğrusu Gülçinin üzerinde görmeye alışık olmadığımız tarzda bir etek ama çok yakışmış  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 12:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Evet çook yakışmış..  |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 19:24 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Sonunda izleyebildim ya..Süper olmuş.Söyleyecek laf bulamıyorum.. |
|
|
|
|
| elifyoshy |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Üye

|
Evet çok hoş durmuştu zaten güzele ne yakışmaz ki  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Aynen güzele ne yakışmaz ki...  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Görevli

|
E yani  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 21:45 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Güzele ne yakışmaz artık klasik bir laf oldu ama çok doğru bir söz  |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 23:44 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bende öyle düşünüyorum Naz'cım..
 |
|
|
|
|
|
|