| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
| burak02 |
Tarih: Salı, Şubat 19, 2008 15:46 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Yok ya ne kadar farklı şarkı o kadar iyi.  |
|
|
|
|
| gulchin2906 |
Tarih: Salı, Şubat 19, 2008 17:53 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
güzelmiş şarkı beğendim ben teşekkürler yazdığın için... |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Salı, Şubat 19, 2008 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Ekliyceklerini sanmam çünkü dergide; "Winx şarkıları için çok yakında bir soundtrack albüm müzik marketlerde olucak." diyordu.  |
|
|
|
|
| cemre258 |
Tarih: Salı, Şubat 19, 2008 20:28 - Mesaj konusu: sadece bir kız |
|
|
Yeni Üye

|
| çok teşekkür ederim hazalcım çok merak ediyordum senden öğrendim |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Çarşamba, Şubat 20, 2008 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Çarşamba, Şubat 20, 2008 23:35 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
arkadaşlar winx kayıp krallığın sırrı 22 şubatta vizyona giriyormuş.hepinize buradan duyuruyorum.ayrıca hepsimizin böyle bir çizgi filmde adını duymak beni çok sinirlendirdi.arkadaşlarım zaten "hepsi çocuk grubu." diye dalga geçiyorlardı.bu çizgi filmle birlikte tescillenmiş oldu.bundan çok rahatsız oluyorum .bunu da buradan söylemek istedim... |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Şubat 21, 2008 02:46 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Şarkı sözleri tamam da, bir de şarkının kendisini duyabilsek...  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Şubat 21, 2008 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Aynen Naz..
Bu arada önemli değil  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, Şubat 21, 2008 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| YARIN SAAT 13 : 30' da bu şarkının klibi varmış..Kral Tv de yayınlanacak.. |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Şubat 21, 2008 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
13:30 kesin izliyorum..  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 01:12 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Niye o saatte okul var yaa İzleyemiyorum  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 12:12 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| evet bunu bende duymuştum |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Yeni klibi izledim burayada yazayım.Süper ya süper!  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Bu arada bu şarkının klibi değil..
Sen Bir Tanesin adlı şarkının klibi vardı..  |
|
|
|
|
|
|