Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 19, 2008 15:46 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Takımdan Takımdan
Yok ya ne kadar farklı şarkı o kadar iyi. Laughing

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 19, 2008 17:53 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
güzelmiş şarkı beğendim ben Smile teşekkürler yazdığın için...

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 19, 2008 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Takımdan Takımdan
Ekliyceklerini sanmam çünkü dergide; "Winx şarkıları için çok yakında bir soundtrack albüm müzik marketlerde olucak." diyordu. Wink

cemre258
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 19, 2008 20:28 - Mesaj konusu: sadece bir kız
Yeni Üye Yeni Üye
çok teşekkür ederim hazalcım çok merak ediyordum senden öğrendim

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 20, 2008 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekkürler Hazal

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 20, 2008 23:35 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar winx kayıp krallığın sırrı 22 şubatta vizyona giriyormuş.hepinize buradan duyuruyorum.ayrıca hepsimizin böyle bir çizgi filmde adını duymak beni çok sinirlendirdi.arkadaşlarım zaten "hepsi çocuk grubu." diye dalga geçiyorlardı.bu çizgi filmle birlikte tescillenmiş oldu.bundan çok rahatsız oluyorum Evil or Very Mad .bunu da buradan söylemek istedim...

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 21, 2008 02:46 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Takımdan Takımdan
Şarkı sözleri tamam da, bir de şarkının kendisini duyabilsek... Very Happy Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 21, 2008 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Takımdan Takımdan
Aynen Naz.. Laughing
Bu arada önemli değil Wink

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 21, 2008 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
YARIN SAAT 13 : 30' da bu şarkının klibi varmış..Kral Tv de yayınlanacak..

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 21, 2008 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Takımdan Takımdan
13:30 kesin izliyorum.. Laughing

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 01:12 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Takımdan Takımdan
Niye o saatte okul var yaa Evil or Very Mad Crying or Very sad İzleyemiyorum Evil or Very Mad

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 12:12 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet bunu bende duymuştum

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Takımdan Takımdan
Tek kelimeyle;

KAÇIRDIM.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Takımdan Takımdan
Yeni klibi izledim burayada yazayım.Süper ya süper! Very Happy

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Takımdan Takımdan
Bu arada bu şarkının klibi değil..
Sen Bir Tanesin adlı şarkının klibi vardı.. Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi