Gruphepsi.Org Panolar Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan clup - Panoları

Yazar Mesaj

<  Grup Hepsi Şarkı Sözleri  ~  Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 00:46 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Görevli Görevli
Sağolun arkadaşlar... Wink Smile

Beğendiğinize sevindim Wink
Sosyal İmleme

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 00:54 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Görevli Görevli
Beyza süper olmuş yaa. Çok güzel. Reklam da çok iyi yanlız...Üye ol, mutlu ol. Doğru söze ne denir Wink

Çok seviyorum ben bu şarkıyı yaa Smile

prensess96
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Yeni Üye Yeni Üye
gerçekten çok güzel sağol canım

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Görevli Görevli
Rica ederim canlarım.... Wink Smile

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 18, 2008 14:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Üye Üye
iyi ki bu şarkının sözlerini yazdınız Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 18, 2008 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Takımdan Takımdan
Önemli değil canım Wink

hepsikoliklerii
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 19, 2008 11:51 - Mesaj konusu: süper
Üye Üye
bu şarkı çok güzel gerçekten ben de duyunca şarkı sözlerine bunu yazayım diyecektim ama sen açmışsın çok teşekkürler

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 19, 2008 12:26 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gerçekten çok güzel bir şarkı

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 20, 2008 08:32 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Üye Üye
çok güzel bir şarkı çok teşekkürler.. Laughing

esma1eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 21, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Yeni Üye Yeni Üye
çok sağol

wonder
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Yeni Üye Yeni Üye
Çok teşekkürler canım Smile

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 12:00 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Wi
Üye Üye
sağol canım ayrıca bu şarkının klibi yok ama şarkıyı dinledim youtubeden çok ince ses tonuyla söylüyorlar

eAz90
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Üye Üye
çok sağolun arkadaşlar

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:51 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Yeni Üye Yeni Üye
Çıktığı ilk gün 100 kere falan dinledim galiba zor ezberleniyor Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
güzel bir şarkı

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
11. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi