Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 7, 2008 15:22 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben malesef daha bu şarkıyı dinleyemedim bir arkadaşım bunuda indirdiğini söylüyor ama ben inanmadım çünkü o hem hepsi ile çok ilgilenmez hemde bana bir şaka yapmış olabilir nerden ve nasıl dinleyebilirim

zeynomon
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 16:52 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Yeni Üye Yeni Üye
çok güzel olmuş Very Happy hepsi gurubundanda böyle güzel bir şarkı beklenirdi Very Happy

hepsi623
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Yeni Üye Yeni Üye
bunun galiba klibi yok ama sözleri güzelmiş

bskvegruuphepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Yeni Üye Yeni Üye
sen birtanesinde süper olmuş

erenandipek
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 23, 2008 09:36 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Yeni Üye Yeni Üye
çooook teşekkürler hazalcım Very Happy Razz

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 23, 2008 13:05 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Takımdan Takımdan
Önemli değil Wink

SeLyN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 27, 2008 21:01 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
biraz geç oldu ama çok sağol Very Happy Very Happy (teşekkürler yazmaktan içime gına geldi Confused Very Happy )

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 30, 2008 23:51 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ilk sözlerde yoshy'm çok güzel söylüyor..ses tonu çok uymuş şarkıya.. Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 19:57 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet Beril Wink

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 1, 2008 09:50 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bu şarkıda çok güzel

devilsofgfb
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 1, 2008 17:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Yeni Üye Yeni Üye
çok teşekkürler...

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Takımdan Takımdan
Rica ederim.. Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 14:35 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok anlamlı sözleri var... Very Happy

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:15 - Mesaj konusu: Sadece bir kız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel sözleri var,müziği de süper,hergün okulda bu şarkıyı söylüyorum artık bıktı bütün arkadaşarım Laughing

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı)
Görevli Görevli
Evet yaa bayılıyorum bu şarkıya...Sesim de süper uyuyor..Paso bunu söylüyorum artık Smile Çok sakin dinlendirici süper bir müziği ve yine Sen Bir Tanesin gibi inanç verici, insanın özgüvenini arttıran sözleri var.. Smile Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
8. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi