| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
| nilveben |
Tarih: Cuma, Mart 7, 2008 15:22 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben malesef daha bu şarkıyı dinleyemedim bir arkadaşım bunuda indirdiğini söylüyor ama ben inanmadım çünkü o hem hepsi ile çok ilgilenmez hemde bana bir şaka yapmış olabilir nerden ve nasıl dinleyebilirim |
|
|
|
|
| zeynomon |
Tarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 16:52 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Yeni Üye

|
çok güzel olmuş hepsi gurubundanda böyle güzel bir şarkı beklenirdi  |
|
|
|
|
| hepsi623 |
Tarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Yeni Üye

|
| bunun galiba klibi yok ama sözleri güzelmiş |
|
|
|
|
| bskvegruuphepsi |
Tarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Yeni Üye

|
| sen birtanesinde süper olmuş |
|
|
|
|
| erenandipek |
Tarih: Pazar, Mart 23, 2008 09:36 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Yeni Üye

|
çooook teşekkürler hazalcım  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Pazar, Mart 23, 2008 13:05 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Önemli değil  |
|
|
|
|
| SeLyN |
Tarih: Perşembe, Mart 27, 2008 21:01 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
biraz geç oldu ama çok sağol (teşekkürler yazmaktan içime gına geldi ) |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Pazar, Mart 30, 2008 23:51 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
ilk sözlerde yoshy'm çok güzel söylüyor..ses tonu çok uymuş şarkıya..  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 19:57 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet Beril  |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Salı, Nisan 1, 2008 09:50 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| devilsofgfb |
Tarih: Salı, Nisan 1, 2008 17:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Rica ederim..  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 14:35 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok anlamlı sözleri var...  |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:15 - Mesaj konusu: Sadece bir kız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok güzel sözleri var,müziği de süper,hergün okulda bu şarkıyı söylüyorum artık bıktı bütün arkadaşarım  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Görevli

|
Evet yaa bayılıyorum bu şarkıya...Sesim de süper uyuyor..Paso bunu söylüyorum artık Çok sakin dinlendirici süper bir müziği ve yine Sen Bir Tanesin gibi inanç verici, insanın özgüvenini arttıran sözleri var..  |
|
|
|
|
|
|