Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Sabah Gazetesinin Günaydın Ekinde hepsi 1 Var

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 22, 2007 12:19 - Mesaj konusu: Sabah Gazetesinin Günaydın Ekinde hepsi 1 Var
Görevli Görevli
arkadaşlar sabah gazetesinde bugün çok kısa ama hepsi 1 ile ilgili bilgi var. Ben aldım ama gerçekten kısa yani... Sad

oyto97
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 23, 2007 06:52 - Mesaj konusu: Cevap: Sabah Gazetesinin Günaydın Ekinde hepsi 1 Var
Yeni Üye Yeni Üye
resim falan var mı?

gulberil
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 23, 2007 08:00 - Mesaj konusu: hepsi bir
Yeni Üye Yeni Üye
neler yazmışlarr

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 23, 2007 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: Sabah Gazetesinin Günaydın Ekinde hepsi 1 Var
Site Admin Site Admin
Zahmet olmazsa gazeteyi alan bir arkadaşımız gazetede yazanları buraya yazarsa gazeteyi alamayan yada merak eden diğer arkadaşlarımızda okumuş, öğrenmiş olur sizin sayenizde... Wink

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 23, 2007 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: Sabah Gazetesinin Günaydın Ekinde hepsi 1 Var
Takımdan Takımdan
İşte size buldumm Very Happy

Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

Sahneden setlere transfer oldular

Türkiye'nin ilk ve tek kız R&B grubu Hepsi, müzikten sonra oyunculuğa da el attı. Grup üyeleri çok yakında, jenerik müziğini de kendilerinin yaptığı 'Hepsi 1' adlı bir gençlik dizisiyle televizyon ekranlarında olacak. Bir dans okuluna giden dört genç kızın başlarından geçenlerin anlatılacağı dizide oynayacakları için çok mutlu ve heyecanlı olduklarını dile getiren Hepsi kızları Eren, Gülçin, Cemre ve Yasemin duygularını şu sözlerle dile getiriyor: "Bugüne kadar birçok film ve dizi teklifi almıştık aslında ama bizim tarzımıza ve hayranlarımızın beklentilerine en uygun dizi 'Hepsi 1'di

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 23, 2007 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: Sabah Gazetesinin Günaydın Ekinde hepsi 1 Var
Site Admin Site Admin
Teşekkürler Tempo Wink

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 24, 2007 11:07 - Mesaj konusu: Cevap: Sabah Gazetesinin Günaydın Ekinde hepsi 1 Var
Takımdan Takımdan
Rica Ederim Wink

eroshum84
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 24, 2007 11:49 - Mesaj konusu: aynen
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bende okudum hatta biriktiriyorum ranzama astım tam tepemde görünüyor tam bir hepsi hastasıyım yani teşekkürler.

---
Düzeltme Tempo Tarafından:
Lütfen Türkçe Yazım ve İmla Kurallarına Uyunuz.
Duyuru ve Kurallarımızı Okuyunuz.

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 24, 2007 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: Sabah Gazetesinin Günaydın Ekinde hepsi 1 Var
Görevli Görevli
teşekkürler tempo bende bugün onu yazacaktım..sen benden önce yazmışsın..

SEDAASKSAKIZI
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 27, 2007 15:01 - Mesaj konusu: sabah gazetesi
Yeni Üye Yeni Üye
bende gördüm SAHNEDEN SETLERE TARANSFER OLDULAR oldular başlık

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 27, 2007 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sabah Gazetesinin Günaydın Ekinde hepsi 1 Var
Takımdan Takımdan
çok sağol tempo

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 28, 2007 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Sabah Gazetesinin Günaydın Ekinde hepsi 1 Var
Takımdan Takımdan
Teşekkürler Tempo Wink

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 30, 2007 14:40 - Mesaj konusu: Cevap: Sabah Gazetesinin Günaydın Ekinde hepsi 1 Var
Takımdan Takımdan
Rica Ederim Arkadaşlar Wink

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 3, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: Sabah Gazetesinin Günaydın Ekinde hepsi 1 Var
Takımdan Takımdan
Teşekkürler Deniz'cim. Wink

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 4, 2007 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sabah Gazetesinin Günaydın Ekinde hepsi 1 Var
Takımdan Takımdan
go girl üm mayıs ayı sayısında hepsi nin şarkı sözleri var ama 2 tane

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa 1, 2  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi