| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
| SeLyN |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 11:22 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
okumamıştım bunu eski olsa bile güzel ellerine sağlık  |
|
|
|
|
| mervegulcin |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Yeni Üye

|
| röpotaj için teşekkürler =) |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Cuma, May 9, 2008 20:37 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Takımdan

|
| Okumamıştım, teşekkürler xXAsliXx |
|
|
|
|
| merve0and0eren |
Tarih: Salı, May 20, 2008 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Üye

|
| çok iyi oldu okuyamamıştım |
|
|
|
|
| melikeyoshyy |
Tarih: Salı, Temmuz 1, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Yeni Üye

|
teşekkürler bende okumamıştım. cemrenin o çöğ addam diyişini hiç sevmedim  |
|
|
|
|
| bliss |
Tarih: Salı, Temmuz 1, 2008 15:19 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Okumuştum ama yinede sağol.  |
|
|
|
|
| hepsicemre3 |
Tarih: Salı, Temmuz 1, 2008 18:41 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Kıdemli Üye

|
teşekkür ederim ben okumamıştım bunu  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 11:04 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben de okumamıştım yeni görüyorum teşekkürler |
|
|
|
|
| xXAsliXx |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 16:26 - Mesaj konusu: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Yeni Üye

|
ben teşekkür ederim arkadaşlar  |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Kıdemli Üye

|
ay çok güzelmiş çok beğendim sağol  |
|
|
|
|
| 14EREN |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 15:42 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Üye

|
|
|
|
| gakagunduz |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 11:04 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Üye

|
| ben okumamıştım güzelmiş klavyene sağlık |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bu sanırım derginin görünüşüyle koyulmuştu.Bu şekilde yazı olarak yoktu.Teşekkürler.  |
|
|
|
|
| gulchin2906 |
Tarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Kıdemli Üye

|
okumamıştım, çok güzelmiş...
paylaşım için teşekkürler... |
|
|
|
|
| xxXAySeNuRXxx |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 11:40 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Üye

|
CEMRE: Mısır'da firavun olmak isterdim.
bunu okuduktan sonra sanki cemreden uzaklaşmaya başladım
sakın yanlış anlamayın ama öyle oldu işte |
|
|
|
|
|