| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
| cemrealbina |
Tarih: Perşembe, Mart 20, 2008 11:06 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben bu röportajı ilk defa gördüm.ama varmış sitede.olsun yine de teşekkürler...  |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Perşembe, Mart 20, 2008 18:24 - Mesaj konusu: çok |
|
|
Kıdemli Üye

|
| çok güzel gülçinin cevaplarına bayıldım |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Perşembe, Mart 20, 2008 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Kıdemli Üye

|
| sağol çok güzel defalarca okudum |
|
|
|
|
| Yoshy98 |
Tarih: Perşembe, Mart 20, 2008 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Üye

|
| teşekkürler ilk defa okudum |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cuma, Mart 21, 2008 14:11 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Takımdan

|
Ben de ilk defa okudum. Teşekkürler.  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cuma, Mart 21, 2008 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Kıdemli Üye

|
Daha önce okumamıştım,sağol..  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cuma, Mart 21, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Takımdan

|
ben biliyordum zaten yinede sağol  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Mart 21, 2008 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Takımdan

|
Ben görmemiştim bunu...
Ne zamana ait?  |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Cuma, Mart 21, 2008 19:12 - Mesaj konusu: ya |
|
|
Kıdemli Üye

|
ya erkadaşlar arkadaşım bu dergiyi yani heygirli almış bugün baktık hepsinin "h"si yok  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cuma, Mart 21, 2008 20:01 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: ya erkadaşlar arkadaşım bu dergiyi yani heygirli almış bugün baktık hepsinin "h"si yok
canım,bu röportaj eski sanırım ,,
onun için arasan da bulamazsın yani normal...
fakat,hepsinin "h"si yok derken star defteri var ya mart sayısının..  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, Mart 21, 2008 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Takımdan

|
Gülçinin şiiri mükemmel.  |
|
|
|
|
| xXAsliXx |
Tarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 14:19 - Mesaj konusu: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Yeni Üye

|
Ben bu röportajı bu ay heygirlin internet sayfasında buldum daha öncede okumadığım için bu sayfada daha olmadığını düşündüm  |
|
|
|
|
| tilbe95 |
Tarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Çarşamba, Mart 26, 2008 00:20 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL |
|
|
Üye

|
sağol  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Salı, Nisan 1, 2008 17:48 - Mesaj konusu: . |
|