Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 20, 2008 11:06 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben bu röportajı ilk defa gördüm.ama varmış sitede.olsun yine de teşekkürler... Wink

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 20, 2008 18:24 - Mesaj konusu: çok
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel gülçinin cevaplarına bayıldım

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 20, 2008 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sağol çok güzel defalarca okudum

Yoshy98
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 20, 2008 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL
Üye Üye
teşekkürler ilk defa okudum

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 21, 2008 14:11 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL
Takımdan Takımdan
Ben de ilk defa okudum. Teşekkürler. Smile

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 21, 2008 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Daha önce okumamıştım,sağol.. Wink

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 21, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL
Takımdan Takımdan
ben biliyordum zaten yinede sağol Smile

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 21, 2008 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL
Takımdan Takımdan
Shocked
Ben görmemiştim bunu...
Ne zamana ait? Confused Sad

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 21, 2008 19:12 - Mesaj konusu: ya
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya erkadaşlar arkadaşım bu dergiyi yani heygirli almış bugün baktık hepsinin "h"si yok Confused

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 21, 2008 20:01 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
ya erkadaşlar arkadaşım bu dergiyi yani heygirli almış bugün baktık hepsinin "h"si yok

canım,bu röportaj eski sanırım Confused ,,

onun için arasan da bulamazsın yani normal... Smile

fakat,hepsinin "h"si yok derken star defteri var ya mart sayısının.. Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 21, 2008 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL
Takımdan Takımdan
Gülçinin şiiri mükemmel. Smile

xXAsliXx
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 14:19 - Mesaj konusu: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL
Yeni Üye Yeni Üye
Ben bu röportajı bu ay heygirlin internet sayfasında buldum daha öncede okumadığım için bu sayfada daha olmadığını düşündüm Embarassed

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
vardı ama sağol

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 26, 2008 00:20 - Mesaj konusu: Cevap: Röportaj_Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa_HEYGIRL
Üye Üye
sağol Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 1, 2008 17:48 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Teşekkürler... Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi