Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Resim Yüklerken !

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
Ben de birsürü resim yüklüyorum ama nedense yüklediğim bütün resimler galeride oluyor. Confused Laughing Very Happy

hepsi1fun
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 22, 2008 15:02 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Yeni Üye Yeni Üye
Ben resim yükleyip duruyorum.Ama yüklediğim resimleri ne ''Yeni Resimler''
bölümünde ne de galeri de grup hepsi fotoğrafları bölümünde bulabiliyorum.Kaç gündür eklenecek mi diye bekliyorum ama eklenmiyor bir türlü. Sad Sad

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 22, 2008 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Görevli Görevli
Alıntı:
Ben resim yükleyip duruyorum.Ama yüklediğim resimleri ne ''Yeni Resimler''
bölümünde ne de galeri de grup hepsi fotoğrafları bölümünde bulabiliyorum.Kaç gündür eklenecek mi diye bekliyorum ama eklenmiyor bir türlü.

O zaman yüklemek istediğin resim, vardır orda.... Eğer yüklemek istediğin resim yoksa zaten hemen yeni resimlerde çıkıyor...

duygu1hepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Yeni Üye Yeni Üye
Bilgiler için çok teşekkür ederim

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 22:51 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Serdar´ın dediğine katılıyorum.Ama yüklediğin resimlerde site reklamı da varsa eklenmez canım Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Görevli Görevli
Bir de bildiğiniz gibi resimlerde de onay sistemi var... Wink
Eğer resimde belirtilen sorunlardan hiç biri yoksa sonunda onaylanacaktır... Wink

iremeren41
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Üye Üye
sağol

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 20:46 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben Ersin Abi'ye sordum ekran kalitesi düşük resimler de eklenmiyor..

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 00:12 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Üye Üye
Bilgiler için çok teşekkür ederim

ZEYNEPSELEN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 07:41 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Yeni Üye Yeni Üye
Bilgilerin için teşekkürler.

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 25, 2008 13:17 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Üye Üye
Teşekkürler

gurbet
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 26, 2008 00:05 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Yeni Üye Yeni Üye
bilgi için admine teşekkür ediyoruz.

---
Düzenleme:devrem(Moderatör)

Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz!
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 13:08 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekkürler,,, Kurallara uymaya çalışıyoruz... Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi