Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Resim Yüklerken !

CHN01
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 28, 2007 02:04 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Üye Üye
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler...

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 28, 2007 10:26 - Mesaj konusu: süslü maske
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürlerde peki niçin bizim yüklediğimiz resimlerin üstünde gruphepsi.org yazıyor?

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 28, 2007 13:47 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Site Admin Site Admin
Misal birisi fan site açıyor. Diyorki bu resimler bizimdir. Buradaki kullanıcıya ve sitemize saygı duymuyor. Yani şuradan aldım diye belirtmiyor. Bizim siteden olduğu belli olmuş oluyor ve resimlerin altında yükleyen kişinin rümuzu bulunuyor.

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 28, 2007 13:55 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
bizim sitenin yazısını resmin ortasına değilde altında olsa olmaz mı?

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 28, 2007 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Görevli Görevli
Evet Murat abi haklısın.. Wink Ben diğer sitelerdede geziyorum bazen hep bu sitenin resimleri var... Rolling Eyes

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 28, 2007 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Site Admin Site Admin
Altında da olamaz çünkü kesiyorlar alt kısmı

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 28, 2007 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
evet çalıntı yapan site çok ama diğer fan sitelerine şöyle bir göz atarken görünen 10 resmin 9'unun ortasındaki koskocaman gruphepsi.org yazısıda insana ayrı bir gurur veriyor Razz yazık bulamamışlar bizden çalmışlar diye. Yanlız bazı resimler ufak oluyor ve bütün resmi kapatıyor ancak bunun için yapılacak bir şey yok çünkü bilgisayarlar otomatik olarak yerleştiriyorlar o yazıları

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 02:05 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
doğru ben o kısmı unutmuştum ya haklısınız çalıntı resim çok hele bir site var onlardada güzel resimler var ama resimin üzerindeki resimleri abartmışlar ya Rolling Eyes

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 14:31 - Mesaj konusu: süslü maske
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
haklısınız sağolun.teşekkürler bilginiz için

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 14, 2007 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
bir şey sorcam.Resim yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor.açıklamalarınızı da okudum aynılarını yaptım ama olmuyor.Resmi gözattan seçiyorum sonra istenilenleri yazıyorum,doğrulama kodunu da yazıp tamamdır diyorum ama olmuyor yardım eder misiniz?

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 14, 2007 17:53 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Site Admin Site Admin
Ben biraz önce bir resim yükledim yüklendi bir sorun gözükmüyordu..
Doğrulama kodunu doğru olarak girdiğinizden emin olarak tekrar deneyiniz... Eğer doğrulama kodunu okuyamıyorsanız üzerine tıklayarak değiştirebilirsiniz.

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 14, 2007 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
ya her şeyi doğru yazdım galiba kopyala yapıştır yapamıyorum,gözata girip resim seçiyorum,host it yapıyorum sonra hotlink for forumsu işaretleyip kopyala yapıyorum,işte burada karıştırıyorum,kopyaladığım yazıyı nereye yapıştır yapacağım?

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 14, 2007 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Site Admin Site Admin
Hmms o dediğiniz şekilde foruma koyabilirsiniz resimleri... Mesajınızın içerisine o kopyaladığınız kodu yazarsanız forumda görünür resimler...
Sitemizin resim galerisine resim yüklemek için ;
http://www.gruphepsi.org/panolar/resim-yukleme-yardim-bilgilendirme-lutfen-okuyun-t1507.html

Yukarıda ki linke tıklayarak elinizde ki resimleri sitemize nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz. Wink

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 14, 2007 23:05 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
Yardımınız için teşekkür ederim,sanırım yükledim. Wink

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 10:00 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Site Admin Site Admin
Rica ederiz... Görevimiz.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi