Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Resim Yüklerken !

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 19, 2007 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
myro demiş ki:
onları sağ tıklayıp düzenle bölümünden yok edebilirsin

teşekkürler Wink

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 26, 2007 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
tüm bilgiler için teşekkürler Wink

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 4, 2007 22:47 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
myro'cum ama bendeki resimde site ismi resmin tam ortasında ne yapıcam Question

BUSOS
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 12, 2007 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Üye Üye
Ya birşey sorucam bende hepsi ile ilgili bir kaç tane hareketli resimler var onlarıda yükleyebiliyormuyuz acaba Question

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 12, 2007 17:50 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
Maalesef Galeri'ye hareketli resim yükleyemiyoruz Confused

BUSOS
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 12, 2007 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Üye Üye
Hmm... yine de teşekkürler ama keşke öyle birşey olsaydı Crying or Very sad

matt
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 12, 2007 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar siz bazı resimleri sadece kaydedin bölümü tıklandıktan sonra kendin dosyayı yerleştirmeyi unutmayın.. ben hemen resimleri kaydedip kendim dosyayı yerleştirmeye başladım..

ZeuS206
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 12, 2007 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
işte öle olsa yok ama Crying or Very sad

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 13, 2007 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
matt demiş ki:
arkadaşlar siz bazı resimleri sadece kaydedin bölümü tıklandıktan sonra kendin dosyayı yerleştirmeyi unutmayın.. ben hemen resimleri kaydedip kendim dosyayı yerleştirmeye başladım..

Nasıl yani ben anlamadım canım Question Rolling Eyes

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende anlamadım nasıl yani

musti90
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Üye Üye
Siteye yeni üye olduğumiçin bu kuralları bilmiyordum. Bizleri uyardığınız için çok teşekkürler.

hepsimyoshyim
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 13:14 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
ya o değilde bakın ben en az 10 resim yükledim ama daha 2 si geldi neden ya en fazla 3 günde geliyordu hani lütfen biri soruma cevap versin lütfen Crying or Very sad

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Site Admin Site Admin
hepsimyoshyim demiş ki:
ya o değilde bakın ben en az 10 resim yükledim ama daha 2 si geldi neden ya en fazla 3 günde geliyordu hani lütfen biri soruma cevap versin lütfen Crying or Very sad

- resim boyutları uygun değilse
- aynı resimden galeride varsa
- resim üzerinde reklam varsa
- resimler net değilse

Bu gibi durumlarda resimler yetkililer tarafından silinir.
Sizin yüklediğini diğer fotoğrafların yayınlanmama sebebide daha önceden başka bir üye tarafından yüklenmiş olması. Aynı resimleri yayınlamanın bir anlamı yok.
Lütfen resim galerisine fotoğraf yüklemeden önce o fotoğrafdan galeride olup olmadığını araştırınız... Exclamation

pelingulcin94
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 10, 2007 21:59 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Üye Üye
çok Sağolun

BURAKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 17:58 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
teşekkürler bilgi için

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi