Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Resim Yüklerken !

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar Avatar Galerimize Yeni Grup Hepsi, Cemre, Eren, Gülçin ve Yasemin Avatarları Eklenmiştir. Güle Güle Kullanın... Wink

BUSE1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 16:53 - Mesaj konusu: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok teşekkür ederim çok güzel olmuş ellrinize sağlık Wink Wink Wink Wink

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 25, 2007 00:03 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Site Admin Site Admin
Rica ederiz beğendiğinize sevindik... Smile

CMRE
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 25, 2007 15:41 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Yeni Üye Yeni Üye
merhaba ben bu siteye yeni üye oldum.

--
Merhabalar. Sitemize hoşgeldiniz.
Fakat bu tür mesajları uygun başlıklara yazınız.
İkinci önemli bir husus ise;
Türkçe'ye uygun yazınız. Msn chat ağzı dedikleri kısaltmaları sitemizde kullanmayın.
Ayrıntılı bilgiler duyuruları lütfen iyice okuyun.

http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 25, 2007 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
bu avatarlar çok güzel çok teşekkürler Wink

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 25, 2007 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
süperrrrrr Very Happy Very Happy

cataron
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 27, 2007 11:40 - Mesaj konusu: avatar
Yeni Üye Yeni Üye
Bunlar cok güzel ama, kendi avatarlarımızı kullanabilecekmiyiz.???

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 27, 2007 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Site Admin Site Admin
Resim yükleme yardım

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 9, 2007 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
Yeni avatarlar çok güzel ellerinize sağlık Very Happy

Fakat benim bir sorum olacak.Elimde bir sürü resim var fakat çoğu PNG.Resimleri JPG'ye dönüştürmek için sizin bildiğiniz bir yöntem varmı?

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 9, 2007 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
pardon ama ben anlamadım şimdi sitenin galerisine resim atmak istersek sırası ile hangi işlemleri yapmamız gerekiyor? Embarassed

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 9, 2007 17:14 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Site Admin Site Admin
Üye girişi yapıp galeride http://www.gruphepsi.org/galeri/cat1.htm bu adrese girdikten sonra, sağ üst köşede "Yükleyin" yazısı-resmi göreceksiniz. Onu tıklayın gelen ekrandaki formu doldurun.

ÖRNEK:
1. Gözat diyip resmimizi tıklıyoruz.
2. Resme isim veriyoruz mesela "Hepsi"
3. Resme açıklama giriyoruz mesela "Hepsi grubu konser resmi"
4. Arama bölümünden aranıp bulunsun diye anahtar kelimeler ekliyoruz boşluk bırakarak. Mesela: "grup hepsi resim konser"

NOT:
Max. Dosya büyüklüğü: 2000 kb
Max. resim eni: 1024 px
Max. resim boyu: 1024 px
Geçerli Uzantılar: jpg

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 11, 2007 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
çok teşekkür edrim adminim bi kaç tane göndermeye çalışacağım. Very Happy

gissem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 16, 2007 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ya elimde sitede olmayan birsürü resim var ama yüklerken geçersiz dosya tipi diyor ne yapmalıyım Question

hepsieren151294
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 16, 2007 16:05 - Mesaj konusu: offf
Yeni Üye Yeni Üye
ya ben resimleri alamıyorum ama Evil or Very Mad Evil or Very Mad :evil:

---
Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen harfleri eksik kullanmayın!
Uzatma yapmayın!
Yazım kurallarına uyun!

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 16, 2007 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Görevli Görevli
hepsieren151294;
Öncelikle sakin ol...
Nazikçe söylediğin takdirde emin ol ki sitedeki herkes sana yardımcı olacaktır. Wink
Resim alamama konusuna gelince sitemizde bazı istatistikleri tutabilmemiz için resimler sağ tıklanmıyor.
Resimleri kaydetmek için resmin altında bulunan ''Kaydedin'' butonuna tıklaman yeterli. Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi